Libnet.ro
UNICEF

08:30

SURSE Relatii tensionate intre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu

Hotnews Hotnews,
 SURSE Relatii tensionate intre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu

Relatiile dintre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, s-au racit mult in ultimele luni, acesta din urma fiind absent de la mai multe evenimente importante petrecute in ultima perioada, au confirmat pentru HotNews. ro mai multe surse politice, inclusiv de la Cotroceni. Nu este clar daca relatiile s-au deteriorat atat de mult incat seful statului sa-i ceara demisia, desi unele surse sustin ca acest lucru s-a intamplat insa seful SIE ar fi refuzat sa plece. HotNews. ro a cerut un punct de vedere de la seful SIE, insa acesta nu a raspuns. continuă pe Hotnews

Relatii tensionate intre Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu

Relatiile dintre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, s-au racit mult in ultimele luni, acesta din urma fiind absent de la mai multe evenimente importante petrecute in ultima perioada, au confirmat mai multe surse politice, citate de HotNews. ro.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti la ora 18.30, dar a refuzat sa explice de ce a votat atat de tarziu

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18. 30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca am votat pentru un Bucuresti modern si european, dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu. E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza ata de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18. 00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia. Potrivit unor surse HotNews. ro, presedintele Iohannis a plecat din Sibiu dupa ora 13. 00, iar in jur de 17. 30 era pe autostrada Pitesti - Bucuresti.

Salvatorii SMURD morti in Moldova, decorati post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretele de decorare post-mortem a salvatorilor SMURD care si-au pierdut viata dupa ce s-au prabusit joi cu elicopterul in Republica.

Presedintele Klaus Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea cashback

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, sambata, Parlamentului solicitarea de reexaminare a Legii cashback, care prevede posibilitatea retragerii banilor de la comercianti in sistem de bancomat.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita de stat in Luxemburg pe 6 si 7 iunie

Seful statului Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, intre 6 si 7 iunie, transmite Administratia Prezidentiala.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet:A fost prima data cand am votat in Bucuresti. Preda: Nu a putut vota pentru ca nu era prins intr-o sectie de votare

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Liceul Jean Monnet pentru a-si exercita votul, cu mai putin de trei ore inainte de inchiderea urnelor, aratand ca este prima data cand a votat in Bucuresti.

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea care prevede retragerea de cash de la casele supermarketurilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, sambata, Parlamentului solicitarea de reexaminare a Legii cashback, care prevede posibilitatea retragerii banilor de la comercianti in sistem de bancomat.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa alegeri: Evident ca eu nu voi analiza rezultatele unui partid. Nu aceasta este treaba presedintelui. in continuare cred ca este o obligatie a mea sa insist pe importanta schimbarii clasei politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie dupa rezultatele de la alegerile locale. Seful statului a precizat ca va discuta despre rezultate dupa ce vor fi facute publice datele.

Klaus Iohannis, atacat dur. A fost prea lacom si s-a grabit

Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis a comis o greseala majora care a costat Partidul National Liberal alegerile locale. Toata lumea considera ca in noiembrie, domnul Iohannis a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )