Libnet.ro
UNICEF

23:30

SURSE: Sedinta luni la Parlament pentru numirea lui Ungureanu la conducerea SIE

Antena3 Antena3,
SURSE: Sedinta luni la Parlament pentru numirea lui Ungureanu la conducerea SIE

Conform unor surse Antena 3, luni va avea loc o sedinta in Parlament, pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIESedinta ar urma sa aiba loc luni, la ora 13:00. Reporterul. continuă pe Antena3

PNL vrea convocarea Plenului LUNI pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Cristian Bodea, senatol PNL, a declarat ca liberalii va cere convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii externe SIE). Declaratia a.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt sanse ca nominalizarea sa pice

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) si crede ca sunt.

PNL vrea convocarea plenului comun luni, pentru numirea lui Ungureanu la conducerea SIE

PNL cere convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), a anuntat miercuri senatorul liberal Cristian Bodea.

PNL solicita convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director SIE

PNL solicita convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii ExterneSIE), a anuntat miercuri senatorul liberal.

Surse: Sedinta Birourilor permanente pe tema numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE ar putea avea loc luni

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului ar putea fi convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii ExterneSIE), potrivit unor surse.

SURSE: Luni, PLEN pentru votarea noului director al SIE

Parlamentul Romaniei se va reuni LUNI pentru a votat propunea presedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE.

Ponta: Iohannis ne-a pacalit si nu ne-a consultat pentru propunerea lui Ungureanu la SIE

PSD nu poate vota in favoarea numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis nu a consultat pe nimeni din partea acestui partid, incalcandu-si,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )