Libnet.ro
UNICEF

01:06

Surse: Seful celei mai mari companii din industria aurului se va retrage la anul.

România Liberă România Liberă,
Surse: Seful celei mai mari companii din industria aurului se va retrage la anul.

Peter Munk, fondatorul si presedintele Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu va candida pentru un nou mandat la conducerea companiei, transmite Mediafax. Munk, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Canada, se va retrage de la conducerea Barrick Gold la adunarea generala de anul viitor a actionarilor, care va avea loc cel mai probabil in primavara, potrivit Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate companiei. Cel mai probabil, el va ramane la . continuă pe România Liberă

CS Farul, in fata celei mai mari performante internationale din istorie.

Clubul constantean a obtinut zece medalii la Campionatul European de gimnastica aerobica, din Franta. Un weekend grozav si o duminica de aur pentru clubul CS Farul. La zestrea de 46 de medalii internationale obtinute in acest an, sportivii de la gimnastica aerobica au adaugat alte zece, toate europene, o zestre care a depasit orice asteptari initiale. Azi-noapte, sportivii au sosit in Romania si au fost asteptati la Bucuresti de presedintele clubului, Ilie Floroiu, cel care radia ieri de .

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

Vesti proaste pentru cei care iubesc marea. Preturi mai mari pe litoral, din 2014

Raducan FPTR): Litoralul romanesc va fi cu 5 - 8% mai scump, in 2014, iar 70% din hoteluri sunt de vanzarePreturile pentru pachetele turistice pe litoralul romanesc vor fi mai mari cu 5 - 8% in 2014, dupa.

Romanii, printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est privind taxele si politicienii

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, avand o marja foarte redusa de toleranta la noi cresteri de.

Ei ne-au facut sa fim printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in privinta sistemului de taxare si prestatia politicienilor si au toleranta minima la noi cresteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat inainte de anuntarea noilor.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

Casa Poporului, printre CELE MAI UIMITOARE CLADIRI DIN LUME

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao.

Cea mai puternica furtuna din istorie a lovit Filipinele. Sute de mii de oameni sunt sinistrati

Super taifunul Hayan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia tore.

Premiile PIATA: Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant din Romania

Reteaua de supermarketuri Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant, iar Coca Cola HBC a obtinut Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor la editia a VIII-a a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, eveniment desfasurata in seara de 7 noiembrie 2013, organizat de revista Piata si sustinut mediatic de Hotnews.

Bilantul celui mai violent taifun din istorie: cate victime a facut Haiyan

Bilantul unuia dintre cele mai violente taifunuri care a afectat uscatul s-a agravat brusc, duminica, autoritatile filipineze evocand de acum peste 10. 000 de morti si 2. 000 de disparuti, ceea ce face din Haiyan catastrofa naturala cu cele mai multe.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )