Libnet.ro
UNICEF

21:00

CS Farul, in fata celei mai mari performante internationale din istorie.

România Liberă România Liberă,
CS Farul, in fata celei mai mari performante internationale din istorie.

Clubul constantean a obtinut zece medalii la Campionatul European de gimnastica aerobica, din Franta. Un weekend grozav si o duminica de aur pentru clubul CS Farul. La zestrea de 46 de medalii internationale obtinute in acest an, sportivii de la gimnastica aerobica au adaugat alte zece, toate europene, o zestre care a depasit orice asteptari initiale. Azi-noapte, sportivii au sosit in Romania si au fost asteptati la Bucuresti de presedintele clubului, Ilie Floroiu, cel care radia ieri de . continuă pe România Liberă

Surse: Seful celei mai mari companii din industria aurului se va retrage la anul.

Peter Munk, fondatorul si presedintele Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu va candida pentru un nou mandat la conducerea companiei, transmite Mediafax. Munk, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Canada, se va retrage de la conducerea Barrick Gold la adunarea generala de anul viitor a actionarilor, care va avea loc cel mai probabil in primavara, potrivit Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate companiei. Cel mai probabil, el va ramane la .

Vesti proaste pentru cei care iubesc marea. Preturi mai mari pe litoral, din 2014

Raducan FPTR): Litoralul romanesc va fi cu 5 - 8% mai scump, in 2014, iar 70% din hoteluri sunt de vanzarePreturile pentru pachetele turistice pe litoralul romanesc vor fi mai mari cu 5 - 8% in 2014, dupa.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Leul a evoluat mai lent decat valutele din regiune

Euro s-a apreciat ieri, fata de leu, cu 0,03 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4331 lei/euro.

Studentii ies in strada. Miercuri, proteste in mai multe centre universitare din tara

Studentii din Capitala si din centrele universitare din tara vor protesta miercuri, anunta Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, conform Mediafax. Acestia cer alocarea a 6% din.

Ea este miracolul meu! Povestea impresionanta a bebelusului care a sfidat cea mai mare catastrofa naturala din Filipine

Presa internationala a relatat cazul impresionant al unei fetite care s-a nascut in mijlocul daramaturilor provocate de taifunul Haiyan. Micuta s-a nascut luni, intr-o cladire a aeroportul din Tacloban,.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )