Libnet.ro
UNICEF

13:46

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Antena3 Antena3,
Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,. continuă pe Antena3

Ioan Buda: Am luat act de demiterea mea Politistii au vrut sa intervina fara mandat, dar procurorul nu a permis interventia decat la ora 6

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei Romane, a declarat vineri seara, la Caracal, ca a luat act de demiterea sa pentru interventia defectuoasa in cazul fetei de la Caracal, despre care exista indicii ca a fost ucisa. Buda a spus ca apelul Alexandrei s-a terminat cu Vine, vine, transmite Mediafax.

Detaliu infiorator din ancheta privind uciderea Alexandrei de catre un mecanic din Caracal. Parintii au recunoscut imediat ceea ce li s-a aratat

Parintii Alexandrei Alexandrei Maceseanu, tanara din Caracal, care ar fi fost macelarita de un mecanic din Olt, au recunoscut cerceii fetitei la locul crimei. Politistii au efectuat, vineri dimineata, o.

Ioan Buda: Seful Politiei Olt, demis in urma neregulilor in cazul fetei ucise in Caracal

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a anuntat, vineri, ca l-a destituit din functie pe inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, Cristian Voiculescu, care era imputernicit pe aceasta.

Seful Politiei Romane, explicatii in privinta modului in care s-a actionat pentru salvarea fetei din Caracal: Politia putea intra in locuinta si fara mandat

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a explicat la Antena 3 .

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Politistii din Caracal ar fi asteptat pana dimineata sa intervina, desi stiau adresa barbatului suspectat de crima de noaptea (surse)

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca politistii din Caracal stiau locatia in care se afla Gheorghe Dinca inca de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, asa cum le permitea legea, ci au preferat sa astepte autorizatie de perchezitie pentru dimineata.

Politia, despre cazul fetelor disparute din Caracal: Fata a sunat si a spus ca se afla intr-o curte cu multi caini

Politistii au efectuat, vineri dimineata, o perchezitie la domiciliul unui barbat din Caracal, intr-un caz de disparitie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleasi surse neoficiale.

Lovitura de teatru in cazul butoaielor cu oase descoperite acasa la un mecanic din Caracal. Anuntul facut de politisti

Politia Romana reactioneaza la cazul oaselor gasite in casa unui mecanic din Caracal, judetul Olt. Centrul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane este.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )