Libnet.ro
UNICEF

22:30

Politistii din Caracal ar fi asteptat pana dimineata sa intervina, desi stiau adresa barbatului suspectat de crima de noaptea (surse)

Hotnews Hotnews,
 Politistii din Caracal ar fi asteptat pana dimineata sa intervina, desi stiau adresa barbatului suspectat de crima de noaptea (surse)

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca politistii din Caracal stiau locatia in care se afla Gheorghe Dinca inca de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, asa cum le permitea legea, ci au preferat sa astepte autorizatie de perchezitie pentru dimineata. continuă pe Hotnews

Politia, despre cazul fetelor disparute din Caracal: Fata a sunat si a spus ca se afla intr-o curte cu multi caini

Politistii au efectuat, vineri dimineata, o perchezitie la domiciliul unui barbat din Caracal, intr-un caz de disparitie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleasi surse neoficiale.

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

Ce au gasit anchetatorii in masina suspectului din Caracal. Indiciul care ar putea sa rezolve cazul

Politistii au gasit un indiciu-cheie, acasa la mecanicul auto din Caracal, unde se aflau mai multe ramasite umane. Se pare ca autoritatile au descoperit un cercel in autoturismul suspectului. Anchetatorii.

Detalii incredibile descoperite de politisti la mecanicul auto din Caracal. Anchetatorii au ridicat de la casa barbatului mai multe oseminte si pungi de carne gasite intr-un butoi

Detalii incredibile ies la iveala, in urma perchezitiei desfasurate, in aceasta dimineata, la locuinta unui barbat din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase gasite intr-un butoi, despre.

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

DIICOT cere sa preia dosarul asasinului fetei din Caracal

Bucuresti, 26 iul Agerpres - DIICOT Craiova a solicitat vineri Parchetului de pe langa Tribunalul Olt sa preia ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )