Libnet.ro
UNICEF

22:15

Surse: Soarta lui Tudorel Toader, decisa in Comitetul Executiv al PSD

Antena3 Antena3,
Surse: Soarta lui Tudorel Toader, decisa in Comitetul Executiv al PSD

Soarta lui Tudorel Toader in Guvernul Dancila ar putea fi pecetluita. in ciuda asigurarilor date de Liviu Dragnea ca Toader nu va fi remaniat, sunt tot mai multe voci in PSD care cer demiterea ministrului. continuă pe Antena3

Surse: Soarta lui TUDOREL TOADER, decisa in COMITETUL EXECUTIV al PSD

Chiar daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca minsitrul Justitiei, Tudorel Toader nu va fi demis, mai multe surse din interiorul partidului cer demiterea acestuia. Principalul motiv invocat de.

Prestatia de la CSM il poate costa functia! Soarta lui Tudorel Toader, decisa in Comitetul PSD

Soarta lui Tudorel Toader in Guvernul Dancila ar putea fi pecetluita. in ciuda asigurarilor date de .

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare, dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, peFacebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

Sotia lui Tudorel TOADER, FAVORIZATA de retragerea subita a contracandidatului pentru postul de SEF DE SECTIE

Sotia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Elena Toader, medic primar la Spitalul Sfantul Spiridon, din Iasi este pe cale sa ajunga sefa de sectie in mai putin de o saptamana, dupa ce.

Tudorel Toader scoate la iveala NOI MOTIVE pentru REVOCAREA lui Kovesi, NEINCLUSE in raport

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi argumente pentru care a decis revocarea sefei DNA, Laura CodrutaKovesi. Toader sustine ca pe langa cele 20 de motive prezentate in raport, mai.

VIDEO Viorica Dancila: Tudorel Toader este ministru in guvernul meu, un ministru foarte bun

Viorica Dancila a declarat marti ca are foarte mare incredere in ministrul Tudorel Toader, despre care a spus ca face parte din guvernul meu. Intrebata ce mesaj are despre cererea de revocare a sefei DNA, initiata de Toader, Dancila a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca raspunsul final va fi la presedintele Iohannis.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni intr-o sedinta premergatoare Congresului din 10 martie

Comitetul Executiv National CExN) al PSD se reuneste luni, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD pregatitoare Congresului extraordinar din 10 martie, in care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la sefia partidului. La Congresul PSD si-au anuntat oficial candidatura pentru functii de conducere presedintele PSD, Vrancea Marian Oprisan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, iar vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, daca Organizatia de Femei a PSD o va recomanda pentru o functie de conducere, va candida la un post de vicepresedinte, anunta news. ro.

Va fi decapat Tudorel Toader?

In ultimele zile, impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Sistemul sau Statul paralel .

Dan Hazaparu: Tudorel Toader, victima propriei duplicitati!

Presedintele Fundatiei Romane de Democratie prin Drept, Dan Hazaparu, a vorbit despre scandalul din Justitie si despre propunerea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader nu a crezut ni.

S-A TERMINAT! Cristoiu dezvaluie PLANUL lui Tudorel Toader: Va fi ales cu OVATII! Mai puternice decat cele cu care ar putea fi ales Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat planul si scopurile ascunse pe care minsitrul Justitiei, Tudorel Toader le-a urmarit prin propunerea de revocare a sefei DNA, precizand ca aceasta initiativa nu ar fi pornit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )