Libnet.ro
UNICEF

20:45

Surse: Tariceanu i-a transmis Vioricai Dancila ca ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD

Adevărul Adevărul,
Surse: Tariceanu i-a transmis Vioricai Dancila ca ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis Vioricai Dancila ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului sau, sustin surse politice pentru Adevarul. Practic, Tariceanu va pune umarul la daramarea Guvernului din care a facut parte timp de aproape trei ani. Premierul i-a cerut sa nu rupa coalitia, insa liderul ALDE s-a opus. PSD nu mai are majoritate in Parlament. continuă pe Adevărul

Europa Libera: Omul din spatele lansarii Vioricai Dancila la prezidentiale. Eugen Teodorovici, premierul care n-a mai fost

Lansarea candidaturii Vioricai Dancila in cursa prezidentiala a fost pregatita de echipa de consultanti coordonata de Anton Pisaroglu si de cea formata la Secretariatul General al PSD. Au contribuit si organizatiile de tineret si cele de seniori.

Ramona Ioana Bruynseels a izbucnit in ras vorbind despre candidatura Vioricai Dancila la Cotroceni. Mesajul ironic

Candidatul la presedintie al Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, ironizeaza candidatura Vioricai Dancila la Cotroceni, care-i starneste o criza de ras intr-o inregistrare publicata pe pagina sa de Facebook. Bruynseels afirma ca in acest an ne pregatim pentru o premiera absoluta - PSD fara candidat in turul doi.

Ce spune sotul Vioricai Dancila despre aceasta dupa ce a devenit oficial candidatul PSD la prezidentiale

Sotul Vioricai Dancila a declarat, sambata, la Congresul PSD, ca este mandru de propunerea acesteia pentru prezidentiale si ca o iubeste si dupa 30 de ani de relatie.

Rares Bogdan ii cere Vioricai Dancila sa faca alte propuneri

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan i-a cerut, luni, prim-ministrului Viorica Dancila sa faca alt.

REPORTAJ VIDEO intrebarea de care au fugit sustinatorii Vioricai Dancila: ce o recomanda pentru presedintia Romaniei?

Viorica Dancila a fost votata in unanimitate de Congres candidat al PSD pentru fotoliul de la Cotroceni. Reporterii Adevarul au incercat sa afle de la sustinatorii premierului ce o recomanda pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

Codrin Stefanescu, avertisment pentru PSD dupa desemnarea Vioricai Dancila candidat la prezidentiale

Codrin Stefanescuii avertizeaza pe colegii saidin PSD, dupa Congresul in care Viorica Dancila a fost desmnata candidat la prezidentiale,sa-si asume rezultatul final, pentru ca asta au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2298 seconds )