Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Antena3 Antena3,
Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU-TARICEANU: Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie, avand in vedere decizia Curtii Constitutionale cu privire la interzicerea amnistiei si gratierii pentru persoane acuzate de coruptie, a declarat, joi, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila cere demisia directorului si purtatorului de cuvant de la CNAS

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii Sorina Pintea demisia presedintelui CNAS Razvan Teohari Vulcanescu si purtatorului de cuvant al institutiei Daniel Osmanovici in urma declaratiilor facute de cel din urma in care a spus ca oamenii mor si cu un sistem, si fara un sistem.

Viorica Dancila ii cere Sorinei Pintea sa ii demita pe directorul si purtatorul de cuvant al CNAS, care a afirmat ca oamenii mor oricum, cu sau fara cardul de sanatate

Prmierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa ii demita pe presedintele Casei de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, si pe purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Osmanovici. Acesta a declarat, ieri, ca oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem informatic - n. red. Afirmatiile lui Osmanovici au fost facute in contextul in care sistemul informatic al CNAS nu functioneaza de 18 zile.

VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic pentru alegerile prezidentiale, adaugand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Calin Popescu-Tariceanu pe acest subiect.

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul .

Tariceanu cere demisia lui Iohannis dupa decizia CCR: Presedintele a atras poporul intr-o aventura nesabuita, momindu-l sa faca un joc impotriva democratiei insasi

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut demisia presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de grave tentative de abatere a Romaniei de la normele statului de drept. Solicitarea liderului ALDE a venit dupa ce.

Tariceanu: Ursula von der Leyen sa nu inchida ochii la abuzurile grosolane comise de autoritatile din anumite state est-europene

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca spera ca Ursula von der Leyen sa nu inchida ochii la abuzurile din unele state est-europene, asa cum a facut Jean Claude Juncker. Von der Leyen a fost votata.

SONDAJ. Credeti ca Iohannis sparge coalitia PSD-ALDE?

Viorica Dancila. presedintele PSD, Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE si Victor Ponta, presedintele Pro Romania, vor avea o intalnire decisiva luni, 22 iulie. Potrivit surselor politice citate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )