Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s. continuă pe Antena3

Viorica Dancila cere demisia directorului si purtatorului de cuvant de la CNAS

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii Sorina Pintea demisia presedintelui CNAS Razvan Teohari Vulcanescu si purtatorului de cuvant al institutiei Daniel Osmanovici in urma declaratiilor facute de cel din urma in care a spus ca oamenii mor si cu un sistem, si fara un sistem.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

PNL cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS: Cinismul atinge cote nebanuite. Da dovada a unei atitudini mizerabile

Deputatul PNL, Antoneta Ionita, cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS, dupa ce acesta a declarat ca oamenii ar muri chiar daca sistemul pentru cardurile de sanatate ar functiona, asa ca opinia publica sa nu mai insiste pe acest subiect al blocarii sistemului.

Viorica Dancila ii cere Sorinei Pintea sa ii demita pe directorul si purtatorul de cuvant al CNAS, care a afirmat ca oamenii mor oricum, cu sau fara cardul de sanatate

Prmierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa ii demita pe presedintele Casei de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, si pe purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Osmanovici. Acesta a declarat, ieri, ca oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem informatic - n. red. Afirmatiile lui Osmanovici au fost facute in contextul in care sistemul informatic al CNAS nu functioneaza de 18 zile.

A 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al CNAS: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem

Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in cea de-a 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Daniel Osmanovici a declarat pentru RFI ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem. Medicii nu pot sa efectueze niciun fel de operatiuni medicale fara sa le inregistreze prin cardul national de sanatate, riscand sa achite contravaloarea lor din buzunar. in aceste conditii, pacientii care nu reprezinta urgente ajung sa fie trimisi acasa.

Dancila cere demiterea sefului CNAS si a purtatorului de cuvant, dupa ce Daniel Osmanovici a declarat ca OAMENII MOR si cu sistem, si fara (VIDEO)

Viorica Dancila a cerut, joi, demiterea sefului Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, si a purtatorului de cuvand al institutiei, dupa declaratia socanta a celui din urma:.

A 18-a zi in care sistemul cardului de sanatate nu functioneaza - cea mai grava avarie de la darea in folosinta. CNAS anunta teste finale pentru revenirea la modul de lucru, dar sustine ca nu inseamna ca sistemul nu a functionat

Este a 18-a zi in care sistemul informatic al cardului de sanatate nu functioneaza, iar medicii spun ca ne confruntam cu cea mai grava avarie a sistemului de la darea lui in folosinta. De cealalta parte, CNAS anunta ca la ora actuala se desfasoara testele finale pentru revenirea la modul de lucru uzual, online, al platformei PIAS, dar sustine ca starea de indisponibilitate nu inseamna ca sistemul informatic nu a functionat in aceasta perioada. Premierul Viorica Dancila cere plecarea presedintelui interimar al CNAS, insa Razvan Vulcanescu raspunde ca nu ia in calcul demisia.

Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si puna mandatul la dispozitia prim-ministrului.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )