Libnet.ro
UNICEF

11:15

Surse de vitamina D mai bune decat puterea soarelui. Cele mai importante alimente care ajuta organismul iarna

Adevărul Adevărul,
Surse de vitamina D mai bune decat puterea soarelui. Cele mai importante alimente care ajuta organismul iarna

Studiile de specialitate arata ca ne putem incarca organismul cu vitamina D doar prin simpla expunere la soare. in perioadele in care lumina soarelui este mai slaba, vitamina esentiala corpului uman poate fi extrasa dintr-o serie de alimente, in cantitati chiar mai mari decat in lumina solara. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru masinile electrice in Romania: Tarifarea incarcarii, mai costisitoare decat un plin de carburant fosil

Cele mai multe statii de incarcare pentru automobile electrice din Romania ofereau energie gratuit, pentru a incuraja adoptia masinilor electrice, dar posesorii acestor automobile au parte de o surpriza: tarifarea incarcarii va fi mai costisitoare decat cumpararea de benzina sau motorina, pentru aceeasi distanta de parcurs. Cea mai importanta retea nationala de incarcare incepe taxarea in 19 Martie 2018, la circa doi ani distanta de la montarea primelor statii in Romania.

Cele mai bune idei de fototapet pentru baruri si cafenele

Atunci cand alegi sa personalizezi un spatiu cu fototapet cu siguranta pui accent pe mai multi facto.

CADOURI 8 MARTIE. Cele mai bune idei de cadouri de ZIUA FEMEII

CADOURI 8 MARTIE Ziua Internationala a Femeii, pe care o sarbatorim pe 8 martie, este ocazia ideala de a spune Multumesc! celor mai importante persoane din vietile noastre mamele. CADOURI 8 MARTIE Cu.

Cum a anuntat Mihai Gadea noul sezon in premiera, cu Carmen Avram: Este unul dintre cele mai bune promo-uri din toti anii

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, in premiera, la Sinteza zilei, promo-ul noului sezon in premiera, cu Carmen Avram, care va debuta pe 18 martie, la Antena 3. Cea mai buna emisiune de reportaj din Romania.

Acum e clar. De ce barbatii sforaie mai mult decat femeile

Conform statisticilor, din cele circa 15 milioane de persoane sforaitoare din Marea Britanie, 10,4 milioane sunt barbati si 4,5 milioane sunt reprezentantele sexului frumos. La nivel mondial, lucrurile stau.

Dragos Frumosu: Cosul de cumparaturi - cu maxim 50 de lei mai scump decat anul trecut

Cosul de cumparaturi pentru Paste, pentru o familie de trei persoane, poate fi cu 20-30 de lei, pana la cel mult 50 de lei, mai scump anul acesta, decat anul trecut, ne-a declarat, ieri, Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara.

Administratorul unui magazin a fost amendat dupa a fost calcat de un hot. Valoarea sanctiunii este de cinci ori mai mare decat cea a pagubei

Proprietarul unui mic magazin din judetul Braila s-a trezit si cu alimentara pradata, si amendat de politisti pentru ca nu si-a luat masuri de precautie mai serioase, astfel incat sa evite situatia de a jefuit.

Transgaz a planificat investitii de 6 miliarde lei pana in 2020, jumatate din sursele de finantare fiind din credite bancare/ Profitul din 2018 va fi cu aproape 60% mai mic decat in 2017

Profitul net al Transgaz va fi in 2018 de 213,1 milioane lei, cu 58,4% mai mic fata de cel obtinut in 2017, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli al companiei pe 2018, aprobat luni in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor. Aceasta reducere poate fi pusa pe seama scaderii veniturilor reglementate, conform unor ordine ale Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Transgaz estimeaza pana in 2020 investitii de circa 6 miliarde de lei, peste jumatate din sursele din finantare 3,4 miliarde lei) urmand sa provina din credite bancare, iar 708,2 milioane lei din fonduri europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )