Libnet.ro
UNICEF

01:05

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 22 februarie

Playtech Playtech,
Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 22 februarie

Peste 20 de batalii sportive s-au dat intre Faimosii si Razboinicii de Survivor Romania, un consum de energie extraordinar din partea concurentilor in cele peste 30 de zile de cand acestia se afla in jungla Dominicana, in reality-ul care le testeaza atat limitele fizice, cat si pe cele psihice. Emisiunea Survivor Romania de la Kanal . continuă pe Playtech

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV Editia de miercuri, 19 februarie

Emisiunea, pe care o puteti vedea in fiecare miercuri seara la PROTV, de la ora 20:30 este cunoscuta in peste 30 de tari. Tinerii antreprenori vor sa convinga investitorii ca planul lor de afaceri are tot ce trebuie, ca sa obtina bani pentru finantare. Pe langa lectia de business si de educatie, emisiunea ne arata .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 22 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 22 februarie Turcu o acuza pe .

VIDEO Scene violente la Survivor Romania: o concurenta i-a spart nasul unui coleg. Decizia luata de producatori

In cadrul show-ului Survivor Romania de la Kanal D, o concurenta din echipa Faimosilor i-a spart nasul unui adversar dupa ce l-a lovit cu capul in fata.

Romanii au Talent, cele mai tari momente din editia de vineri, 21 februarie. Cine a luat Golden Buzz

Cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: William Close si Shawn Barry au venit din Los Angeles cu un numar spectaculos.

RUBY, DE URGENTA LA SPITAL! Show-ul Survivor Romania i-a ruinat sanatatea. Medicii i-au dat cele mai negre vesti...

Ruby a luptat din rasputeri laSurvivor Romania, insa necazurile ei nu s-au sfarsit odata cu reintoarcerea acasa. Desi a revenit in Romania de mai bine de doua saptamani, artista inca se.

SCENE HORROR la Survivor Romania! Ana Maria Pal si-a lovit adversarul si l-a lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Concurentii de laSurvivor Romania au cedat psihic! Ana Maria Pal i-a dat un cap in gura lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prabusit in urma loviturii puternice. Faimoasa Ana a concurat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )