Libnet.ro
UNICEF

11:15

SCENE HORROR la Survivor Romania! Ana Maria Pal si-a lovit adversarul si l-a lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

B1 B1,
SCENE HORROR la Survivor Romania! Ana Maria Pal si-a lovit adversarul si l-a lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Concurentii de laSurvivor Romania au cedat psihic! Ana Maria Pal i-a dat un cap in gura lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prabusit in urma loviturii puternice. Faimoasa Ana a concurat. continuă pe B1

VIDEO Scene violente la Survivor Romania: o concurenta i-a spart nasul unui coleg. Decizia luata de producatori

In cadrul show-ului Survivor Romania de la Kanal D, o concurenta din echipa Faimosilor i-a spart nasul unui adversar dupa ce l-a lovit cu capul in fata.

Ana Pal rupe tacerea! Prima declaratie dupa ce l-a lovit pe Andrei! Nu a fost atat de grav

Dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o la Survivor Romania, Ana Maria Pal a tinut transmita un mesaj prin care incearca sa lamureasca intreaga situatia. Buna, imi pare nespus de rau pentru ce.

Ana-Maria, o fata de 18 ani din Coteana, a murit intr-un cumplit accident

O tanara de 18 ani din Coteana, judetul Olt, a murit nevinovata, seara trecuta, intr-un cumplit accident rutier. Ana-Maria a fost spulberata de o masina si aruncata aproape 20 de metri pe sosea, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Rasturnare extraordinara de situatie la Survivor Romania Pentru prima oara, doi Razboinici au fost trimisi spre eliminare. Dupa o luna de cand se afla in jungla dominicana pentru a dovedi ca sunt adevarati supravietuitori, Razboinicii au pierdut consecutiv doua meciuri de eliminare, fiind nevoiti sa nominalizeze doi membrii importanti ai echipei. Emisiunea Survivor Romania de .

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

Scandal la Survivor Romania. Sotia lui Andrei Duban, atac dur la adresa Elenei Ionescu: Este o adevarata vipera

Desi abia este abia la inceput, showul Survivor Romania difuzat de Kanal D a incins spiritele in randul participantilor. Cel mai recent conflict din cadrul emisiunii a avut loc in ultima editie.

O stea a muzicii mondiale, in premiera in Romania. Soprana Maria Guleghina: Nimeni nu are voie sa ma vada cu o zi inainte de spectacol, nici macar sotul meu

Maria Guleghina este una dintre cele mai importante soprane dramatice la nivel mondial, iar an 1998, canta prima ei Tosca la Milano.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3301 seconds )