Libnet.ro
UNICEF

15:45

Suspendarea cursurilor se poate prelungi. Lectii online pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a

Adevărul Adevărul,
Suspendarea cursurilor se poate prelungi. Lectii online pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca exista posibilitatea ca suspendarea cursurilor elevilor sa fie prelungita in contextul crizei declansate de coronavirus. Anisie a mai anuntat ca, pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, vor fi lectii online, in parteneriat cu TVR, de saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in .

Gabriela Firea: Primaria Capitalei lanseaza o platforma de e-learning. Elevii pot primi lectii online din 10 domenii diferite

In plina ascensiune a epidemiei cu coromavirus, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca elevii bucuresteni vor avea acces la o platforma online, unde pot acumula cunostinte din 10 domenii diferite prin intermediul lectiilor pe care le vor gasi acolo.

TVR: Telescoala pentru elevii care stau acasa incepe pe 16 martie

Emisiunea Telescoala, anuntata de Ministerul Educatiei si dedicata elevilor care stau acasa in perioada cand sunt inchise scolile, incepe la TVR 2 - luni, 16 martie, de la ora 9:00, scrie paginademedia. ro. Emisiunea va fi disponibila si in online, pe canalul de YouTube al TVR si pe site-ul tvr. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )