Libnet.ro
UNICEF

06:15

Suspiciune de toxiinfectie alimentara la o pensiune din Alba. Peste 30 de persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Suspiciune de toxiinfectie alimentara la o pensiune din Alba. Peste 30 de persoane au ajuns la spital

Serviciile medicale de urgenta SMURD din Alba Iulia si Sebes au intervenit in noaptea de sambata spre duminica la un posibil caz de toxiinfectie alimentara, inregistrat la o pensiune din comuna Vintu de Jos. continuă pe Adevărul

Suspiciune de toxiinfectie alimentara la o pensiune din Alba. 37 de persoane au ajuns la spital, iar 9 au ramas internate

Serviciile medicale de urgenta SMURD din Alba Iulia si Sebes au intervenit in noaptea de sambata spre duminica la un posibil caz de toxiinfectie alimentara, inregistrat la o pensiune din comuna Vintu de Jos.

Nunta dauneaza grav stomacului. 37 de meseni din Alba au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Nu mai putin de 37 de persoane au ajuns duminica la spital, dupa ce au participat la o nunta la un local din Vintu de Jos, judetul Alba, iar medicii suspecteaza ca au facut toxiinfectie alimentara .

Aproape 40 de nuntasi din Vintu de Jos au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Un numar de 37 de persoane au ajuns la spital, duminica, dupa ce au participat la o nunta la un local din Vintu de Jos, judetul Alba, medicii suspectand ca au facut toxiinfectie alimentara din cauza alimentelor de la petrecere, informeaza News. ro.

Dieta-minune a lui Chef Scarlatescu. Am slabit peste 30 de kilograme. Va recomand...

Chef Scarlatescu si-a dezvaluit dieta-minune cu ajutorul careia a slabit cateva zeci de kilograme. Medicii l-au averizat ca sanatate ii este pusa in pericol de cele peste 30.

Incendiu la un festival de muzica din Barcelona. Peste 22 de mii de oameni, evacuati - VIDEO

Momente de panica in orasul spaniol Barcelona. Peste 22 demii de oameni au fost evacuati de la festivalul de muzica electronica Tomorrowland,dupa ce scena principala a luat foc, potrivit.

Medicii si angajatii Directiei de Sanatate Publica din Alba, obligati sa lucreze in weekend pentru combaterea epidemiei de rujeola

Medicii si angajatii din cadrul Directiei de Sanatate Publica Alba isi vor prelungi programul si lucreaza inclusiv sambata si duminica pentru combaterea epidemiei de rujeola, in judet fiind infiintate sapte centre suplimentare pentru vaccinare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )