Libnet.ro
UNICEF

14:45

Europarlamentarii PSD anunta ca o sustin cufermitate pe Rovana Plumb: Se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri de culise

Adevărul Adevărul,
Europarlamentarii PSD anunta ca o sustin cufermitate pe Rovana Plumb: Se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri de culise

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise. continuă pe Adevărul

Europarlamentarii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru.

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb si acuza jocuri politice de culise

Europarlamentarii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat pentru functia de comisar european pentru transporturi, dupa ce Viorica Dancila a transmis sambata ca nu va retrage propunerea. in aceeasi nota cu mesajul premierului, ei acuza jocurile politice de culise.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidat cu o viziune inovatoare pentru viitorul transporturilor din UE. Carmen Avram Co reclama presupuse jocuri de culise

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi, care se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor.

Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului S and D din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Europarlamentarii PSD isi exprima adeziunea pentru Rovana Plumb: Joc politic de culise!

Europarlamentarii PSD, membri ai grupului Social-Democratilor, isi exprima sprijinul pentru colega l.

The Rovana Plumb case si blestemul masinii inmatriculate in Bulgaria

Rovana Plumb a fost respinsa de europarlamentarii din Comisia Juridica pentru probleme de integritate legate de un imprumut care nu era trecut in declaratia de avere. Dar pun pariu ca nu acest lucru va intra in folclorul european in legatura cu propunerea Romaniei la postul de comisar european s-au mai vazut politicieni europeni cu probleme in declaratiile de avere), ci cotcaiala cu masina de lux inmatriculata in Bulgaria.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

Reactia PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa pentru functia de comisar: Opozitia calca in picioare imaginea tarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a reactionat dupa ce Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice din Parlamentul European pentru functia de comisar european si acuza Opozitia ca a sabotat candidatul tarii lor si ca a reusit sa calce in picioare imaginea Romaniei pe plan extern.

Numele vehiculate pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia Juridica

Antena 3 a prezentat numele vehiculate in presa pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Pe aceasta lista se afla Viorica Dancila, Ra.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.242 seconds )