Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sute de avocati au luat cu asalt un spital si au ucis mai multi pacienti pe motiv ca s-au simtit ridiculizati (VIDEO)

B1 B1,
Sute de avocati au luat cu asalt un spital si au ucis mai multi pacienti pe motiv ca s-au simtit ridiculizati (VIDEO)

Cel putin trei persoane cu probleme de inima au murit, joi, dupa ce peste 200 de avocati, toti la costum, au luat cu asalt Institutul de Cardiologie din Punjab suparati ca medicii ii ridiculizasera cu o zi. continuă pe B1

Gigi Becali arunca bomba. Da afara mai multi jucatori de la FCSB

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a anuntat ca la vara se va desparti de mai multi fotbalisti.

SCANDAL INIMAGINABIL LA SPITAL! 200 de avocati au atacat mai multi doctori! e persoane AU MURIT, mai multe MASINI au fost DISTRUSE, iar un MINISTRU a fost BATUT CRUNT (VIDEO)

Coruptia ucide! Cel putin trei pacienti au murit, miercuri, dupa ce un grup de 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din capitala Pakistanului.

Cluj: O sala de sport in valoare de 2 mil. de lei, reparata cu bani de trei ori mai multi

O sala de sport proiectata gresit pentru un liceu de la Cluj-Napoca costa doua milioane de lei la constructie si sase milioane la reparatii. O grinda din tavan s-a deplasat si pune in pericol elevii, de aceea liceeni nu mai fac ore de sport acolo.

SONDAJ TRANSFERGO, MAREA BRITANIE: Imigrarea este prea ridicata, dar sistemul de sanatate are nevoie de mai multi straini

Peste jumatate dintre englezi 54%) considera ca Marea Britanie poate acoperi singura cererea de forta de munca din economie, fara sa fie nevoie de imigranti, arata cel mai recent studiu realizat de YouGov si comandat de serviciul de transfer de bani TransferGo.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )