Libnet.ro
UNICEF

18:15

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Adevărul Adevărul,
Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului. continuă pe Adevărul

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Reactia presei internationale dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca vrea revocarea lui Kovesi

Principalele agentii de presa internationale au scris despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. The Associated Press: Ministru roman solicita concedierea.

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat ca propune revocarea lui Kovesi: Actiunile ministrului Justitiei sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar

Uniunea Salvati Romania a reactionat dupa Tudorel Toader a anuntat ca propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand ca actiunile ministrului sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar din Romania. USR condamna decizia politica luata de Toader si cere demisia imediata a ministrului Justitiei.

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa decizia de a cere revocarea sefei DNA

USR condamna decizia politica luata joi de ministrul Justitei, Tudorel Toader, de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a lui Tudorel Toader. De.

Prima reactie din SUA dupa cererea lui Tudorel Toader: Klaus Iohannis,DESFIINTAT

Dupace ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis astazi sa-i ceara lui Klaus Iohannis revocarea sefei DNA, seful statului a reactionat aproape imediat si a anuntat ca nu este de acord cu ceea ce a.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )