Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Playtech Playtech,
Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce . continuă pe Playtech

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

FOTO A fost desemnata cea mai sexy bunica din lume, la aproape 50 de ani. Si-a dezvaluit secretul tineretii

O femeie din Australia a fost numita cea mai sexy bunica din lume. Aceasta si-a dezvaluit secretul tineretii vesnice si anume o procedura medicala neobisnuita.

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar doua locuri din Europa in top

Daca lumina soarelui se reflecta pe linia de orizont a orasului sau daca observi cum razele soarelui se pierd in ocean, aceste locuri merita vizitate. Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume Taj Mahal India) Probabil toata lumea doreste sa vada cu ochii lor Taj Mahal. Aceasta este una dintre cele mai mari minuni .

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

NVIDIA a anuntat noua serie de placi video RTX30. Cat costa cea mai avansata placa video din lume, care ofera gaming in 8K la 60fps

Avand la baza arhitectura NVIDIA Ampere, cea de-a doua generatie RTX livreaza pana la de doua ori mai multa performanta prin Turing pentru Ray Tracing in timp real si AI Gaming.

Adriana Iliescu a disparut? Nimeni nu mai reuseste sa ia legatura cu cea mai batrana mama din Romania

Vecinii Adrianei Iliescu sustin ca nu au mai vazut-o pe profesoara de ceva timp si ca, probabil, starea de sanatate este una precara si nu mai iese din casa. Adriana Iliescu a disparut? Adriana Iliescu a intrat in atentia publica in anul 2004, cand a adus pe lume o fetita la varsta de 67 de .

Ar putea fi singura balena din lume de culoare alba: pare din lapte sau sapun

Oamenii interactioneaza cu balene de sute de ani si, pentru cea mai mare parte din acest timp, le-au vanat si studiat. Cu toate acestea, nimeni nu stie exact de exista o balena alba. Migaloo.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

VIDEO Cea mai mare captura de hasis si de drogul jihadului din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Unde erau ascunse drogurile in valoare de 60 de milioane de euro

Procurorii DIICOT si ofiterii politiei judiciare au descoperit, la finalul lui august, in portul Constanta 1,5 tone de hasis si 751 de kg de pastile de captagon, cunoscut ca drogul jihadului, aceasta fiind, potrivit oficialilor, cea mai mare captura din istoria celor doua institutii. Drogurile erau ascunse printre cutii de sapun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )