Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sylvester Stallone a murit. Cum a fost ucis starul de internauti pentru a doua oara. Fratele actorului, reactie dura: Acesti oameni sufera de boli mintale

Adevărul Adevărul,
Sylvester Stallone a murit. Cum a fost ucis starul de internauti pentru a doua oara. Fratele actorului, reactie dura: Acesti oameni sufera de boli mintale

Un zvon despre moartea actorului Sylvester Stallone, in varsta de 71 de ani, a circulat intens in mediul online, pentru a doua oara in ultimii doi ani. continuă pe Adevărul

Moartea lui Sylvester Stallone e ultima farsa cu decese printre vedete

Sylvester Stallone e batran, are 71 de ani si continua sa joace in filme. Varsta inaintata, dar si faima de care se bucura, a facut internetul sa dea mai departe o farsa care anunta ca Sylvester Stallone a murit. Stirea care a prins excelent pe Facebook a fost ca Sylvester Stallone a murit din cauza [].

Actorul Sylvester Stallone A MURIT! Actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles!. ADEVARUL despre STIREA falsa care face inconjurul lumii (FOTO)

Sylvester Stallone a murit! Actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles!, este stirea care a facut inconjurul internetului in aceasta dimineata. Stirea ca celebrul actor ar fi murit de.

Sylvester Stallone a murit. Reactia actorului dupa ce o stire falsa a pacalit lumea intreaga

Sylvester Stallone a reactionat la stirea falsa care a circulat luni pe internet potrivit careia ar fi murit. Vedeta din Rocky si Rambo nu a parut deloc nervos de vestea care i-a zguduit familia dar si fanii si.

Sylvester Stallone NU a murit. Actorul rade de stirea falsa raspandita pe Facebook: Ce bine e sa te intorci din morti!

Sylvester Stallone a reactionat cu umor dupa ce luni pe Facebook s-a raspandit o stire falsa, cum ca actorul ar fi murit. Va rog ignorati aceasta prostie. Sunt in viata, bine, fericit,.

Sylvester Stallone s-a amuzat pe seama mortii sale: E minunat sa te intorci din morti!

Actorul american Sylvester Stallone 71 de ani) a dezmintit intr-o maniera amuzanta stirea potrivit careia ar fi murit din cauza cancerului. Starul s-a folosit de retelele sociale pentru a demonstra ca este inca in viata si pentru a pune capat zvonului care a starnit confuzie si panica.

Regele a murit, traiasca printesa! Uite cat de sexy arata arata FIICA lui Sylvester Stallone! (FOTO)

Dupa ce planeta a rasuflat usurata de faptul ca regele Stallone este bine-sanatos, ochii opiniei publice s-au indreptat catre printesa-mostenitoare, Sistine Stallone. Fiica lui Sylvester Stallone, a.

Regele a murit, traiasca printesa! Uite cat de sexy arata FIICA lui Sylvester Stallone! (FOTO)

Dupa ce planeta a rasuflat usurata de faptul ca regele Stallone este bine-sanatos, ochii opiniei publice s-au indreptat catre printesa-mostenitoare, Sistine Stallone. Fiica lui Sylvester Stallone, a.

Sylvester Stallone, victima unei farse online privind decesul sau: Va rog, ignorati...

Sylvester Stallone a fost victima unei farse online privind decesul sau, actorul american precizand .

De ce a explodat internetul cu o stire falsa despre moartea lui Sylvester Stallone. Adevarul din spatele minciunii

O stire falsa care anunta moartea actorului si cineastului Sylvester Stallone s-a viralizat pe internet pe 19 februarie. Mesajul initial a fost promovat de un site cunoscut pentru farsele privind mortile unor.

Sylvester Stallone joaca alaturi de un roman intr-un nou film

Sylvester Stallone si-a surprins fanii cu prima imagine oficiala a noului filmului legendar, Creed 2. Alaturi de el apare si un boxer roman, de care Stallone e mandru. Creed 2 este cel mai nou film care continua legenda Rocky. Actorul, in varsta de 71 de ani, a publicat posterul pe contul lui de Instagram, imagine [].

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )