Libnet.ro
UNICEF

06:00

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel. continuă pe Ziarul Bursa

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

A ajuns sa fie una din cele mai cunoscute femei din America. Motivul este de-a dreptul bizar

Povestea lui Meagan Simmons nu este una obisnuita. A fost oprita de politisti pentru ca era la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a fost imediat arestata. insa fotografia pe care a facut-o in arest.

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna.

Una dintre cele mai frumoase finale de Champions League: Bayern Munchen este noua campioana a Europei, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund

Fotbal de super clasa, interventii senzationale ale portarilor, intrari la sacrificiu si faze desprinse parca din alta lume. Aceasta a fost povestea finalei germane de pe Wembley, una dintre cele mai frumoase.

Se desfiinteaza Better Place, una dintre cele mai ambitioase companii din industria masinilor electrice

Compania israeliana Better Place, care in 2008 a semnat un partneriat cu Renault si avea planuri sa instaleze infrastructura de incarcare a masinilor electrice in mai multe tari, cauta lichidator si se va desfiinta fiindca nu a gasit banii necesari dezvoltarii afacerii, scrie ziarul Haaretz din Israel. Compania a devenit foarte cunsocuta pentru ideile sale de electrificare a industriei auto, dar vanzarile foarte slabe de masini 100% electrice si-au pus amprenta pe rezultatele financiare.

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )