Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tac-pac, a iesit COMBINATIA! ISPITA de la INSULA IUBIRII care a facut TOT ce a vrut cu concurenta INFIDELA: Detalii PICANTE din culise!

B1 B1,
Tac-pac, a iesit COMBINATIA! ISPITA de la INSULA IUBIRII care a facut TOT ce a vrut cu concurenta INFIDELA: Detalii PICANTE din culise!

Ispita George a vorbit despre relatia lui cu Diana de la Insula Iubirii. Dupa ce a fost refuzat de Denisa, iubita lui Adrian, George si-a concentrat eforturile de cucerire asupra Dianei, iubita lui. continuă pe B1

ADEVARUL despre ce se intampla la INSULA IUBIRII: IMAGINILE spun totul, fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat o fotografie incendiara care i-ainnebunit, pur si simplu, pe fani. Aflata pe litoral, vedeta s-a pozat fara sutien, dar nu a renuntat si.

Insula Iubirii, pe Antena 1. Dupa 10 ani de relatie, un concurent recunoaste ca e gay

Controversa maxima in episoudul din seara trecuta de la Insula Iubirii. Partenera unui barbat aflat la Purimuntra recunoaste orientarea sexuala a acestuia. Insula Iubirii: Gia recunoaste ca Bogdan e gay Bogdan, in varsta de 27 de ani, a fost cel care a adus pata de culoare a acestui sezon. Acesta pare a fi de departe .

Anunt soc la Antena 1: Cuplul care s-a DESPARTIT la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Cei doi au plecat in va.

Prezentatorul de la Insula Iubirii are o familie model. Cum s-a pozat Radu Valcan alaturi de Adela Popescu si de copiii sai

Radu Valcan a fost fotografiat intr-o iposteaza care lasa sa se vada ca este un tatic model. Prezentatorul de teleziune este din ce in ce mai activ pe retelele de socializare unde creioneaza fanilor peisaje si emotii din viata sa de familie alaturi de cei doi copii. Radu Valcan, fotografie de milioane alaturi de copiii .

Premiera absoluta la emisiunea Insula iubirii: Da, si-a schimbat silicoanele si acum s-a vazut chiar tot!

Bianca Pop este una dintre cele mai spectaculoase ispite de la Insula Iubirii, dar chiar si asa a ajuns pentru a treia oara in fata esteticianului, in speranta ca va obtine un bust mai generos, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )