Libnet.ro
UNICEF

20:30

Insula Iubirii, pe Antena 1. Dupa 10 ani de relatie, un concurent recunoaste ca e gay

Playtech Playtech,
Insula Iubirii, pe Antena 1. Dupa 10 ani de relatie, un concurent recunoaste ca e gay

Controversa maxima in episoudul din seara trecuta de la Insula Iubirii. Partenera unui barbat aflat la Purimuntra recunoaste orientarea sexuala a acestuia. Insula Iubirii: Gia recunoaste ca Bogdan e gay Bogdan, in varsta de 27 de ani, a fost cel care a adus pata de culoare a acestui sezon. Acesta pare a fi de departe . continuă pe Playtech

De abia acum s-a aflat: E SCANDALOS ce s-a intamplat in emisiunea Insula iubirii de la Antena1!

E nebunie totala la Insula iubirii, show-ul cu scantei de la Antena 1! Costas a intrebat-o pe Nicoleta Dragne daca este dispusa sa faca un copil impreuna, potrivit evz. ro.

BOMBA: S-a casatorit cu ispita de la Insula iubirii! Fanii au crezut ca e o gluma, dar...

Medana si Robert, concurenti ai celui de-al doilea sezon ai show-ului Insula Iubirii, s-au casatorit. S-au facut 25 ani de cand ne-am cunoscut . la gradinita . acolo unde ne jucam impreuna si ne.

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despartire din aceasta editie. Cine isi spune adio

Insula Iubirii, reality-shoul filmat in Thailanda si difuzat de postul de televiziune Antena 1 in fiecare zi de luni, de la ora 20:00, continua cu un nou episod, pe 22 iulie 2019. Telespectatorii vor asista la prima despartire din aceasta editie. Sunteti nerabdatori sa aflati cine nu a mai putut sa suporte infidelitatea partenerului de .

ADEVARUL despre ce se intampla la INSULA IUBIRII: IMAGINILE spun totul, fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat o fotografie incendiara care i-ainnebunit, pur si simplu, pe fani. Aflata pe litoral, vedeta s-a pozat fara sutien, dar nu a renuntat si.

SCANDAL la Dinamo - Medicul echipei, Liviu Batineanu, a DEMISIONAT dupa 19 ani petrecuti in Stefan cel Mare

Medicul lui Dinamo, Liviu Batineanu, paraseste clubul dupa 19 ani. Demisia acestuia vine pe fondul scandalului izbucnit in urma infarctului suferit de Eugen Neagoe.

Mortalitatea infantila din Romania, in scadere in ultimii 10 ani

Potrivit datele publicate de Eurostat, pe parcursul a 10 ani, incepand din 2007 si pana in 2017, Rom.

Divort rasunator in showbiz-ul de la noi. Amna a confirmat separarea, dupa 9 ani de casnicie

Amna si-a unit destinul cu barbatul alaturi de care are si un copil, Cristi Musat. Dupa 9 ani de casnicie, cei doi au decis ca drumurile sa li se desparta. Cantareata a confirmat separarea. Amna a confirmat divortul de sotul sau dupa 9 ani de casnicie Cristi a cerut-o de sotie pe Amna cand se .

Dupa 16 ani, militarii americani se intorc in Arabia Saudita

Arabia Saudita a decis vineri sa gazduiasca din nou forte ale SUA pe teritoriul sau, cele doua tari fiind dornice sa faca tot ce este posibil pentru pastrarea securitatii in regiune si stabilitatii acesteia, dupa noi incidente in Golful Persic si confiscarea unui petrolier britanic de catre Iran, transmite AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )