Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tajani exprima preocuparea PE pentru situatia Laurei Codruta Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tajani exprima preocuparea PE pentru situatia Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, s-a declarat preocupat, astazi, de presiunile statului roman asupra fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, care este candidata preferata de legislativul comunitar pentru noul rol de procuror-sef european. continuă pe Ziarul Bursa

Digi 24: Ce scriu trei mari publicatii despre sansele Laurei Codruta Kovesi de a obtine sefia Parchetului European

Jurnalistii italieni de la La Repubblica relateaza despre situatia Laurei Codruta Kovesi, candidatul principal la functia de procuror-sef al UE, punand-o in contextul situatiei politice din Romania, unde se afla la putere un partid descris in cuvinte aspre.

Curtea Suprema a ridicat controlul judiciar impus Laurei Codruta Kovesi

Curtea Suprema a decis ca Laura Codruta Kovesi poate parasi tara, fostei sefe DNA fiindu-i ridicata masura controlului judiciar impusa de procurorul Adina Florea de la Sectia Speciala de Anchetare a Magistratilor. Decizia este definitiva. S-au ridicat toate masurile impuse, a declarat Kovesi la iesire.

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, ingrijorat in privinta Laurei Codruta Kovesi: Cer autoritatilor romane sa respecte principiul cooperarii sincere

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, sustine ca va trimite o scrisoare Guvernului roman din partea Parlamentului European si ca e ingrijorat in privinta masurilor luate impotriva Laurei.

TAJANI: Cer autoritatilor romane sa respecte principiul cooperarii

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, spune ca a aflat cu ingrijorare situatia Laurei Codruta Kovesi, aflata sub control judiciar si cere autoritatilor romane sa respecte principiul cooperarii sincere intre state membre si institutii.

Trei mari publicatii despre sansele lui Kovesi de a obtine sefia Parchetului European: Kovesi ramane un candidat puternic pentru sefia Parchetului UE

Jurnalistii italieni de la La Repubblica relateaza despre situatia Laurei Codruta Kovesi, candidatul principal la functia de procuror-sef al UE, punand-o in contextul situatiei politice din Romania, unde se afla la putere un partid descris in cuvinte aspre: corupt, care isi spune social-democrat, dar in fapt e nationalist si eurosceptic si care e condus de un nas.

Trei mari publicatii, despre sansele lui Kovesi de a obtine sefia Parchetului European: Ramane un candidat puternic

Jurnalistii italieni de la La Repubblica relateaza despre situatia Laurei Codruta Kovesi, candidatul principal la functia de procuror-sef al UE, punand-o in contextul situatiei politice din Romania, unde se afla la putere un partid descris in cuvinte aspre: corupt, care isi spune social-democrat, dar in fapt e nationalist si eurosceptic si care e condus de un nas.

Laura Codruta Kovesi scapa de controlul judiciar - poate parasi tara

Instanta suprema a decis miercuri seara ridicarea masurii controlului judiciar in cazul fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi, ceea ce inseamna si ridicarea interdictiilor, intre care cea de a parasi tara. Masura controlului judiciar a fost luata de Sectia pentru anchetarea magistratilor in plina procedura pentru numirea procurorului sef european, post pentru care Kovesi candideaza si este favorita Parlamentului European.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar

Instanta suprema a admis, astazi, plangerea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, si a decis revocarea masurii controlului judiciar dispus impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Laura Codruta Kovesi: Mai sunt si alti procurori si judecatori care sunt atacati zilnic pentru ca si-au facut treaba. Unii vor sa fure linistiti in continuare si noi i-am impiedicat (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, care urmeaza sa decida daca ii ridica masura controlului judiciar precum si interdictiile, cum ar.

Laura Codruta Kovesi a ajuns la Curtea Suprema

Laura Codruta Kovesi vine in fata judecatorilor inaltei Curti pentru a contesta controlul judiciar. Fosta sefa a DNA a fost acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa in dosarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )