Libnet.ro
UNICEF

22:15

Curtea Suprema a ridicat controlul judiciar impus Laurei Codruta Kovesi

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a ridicat controlul judiciar impus Laurei Codruta Kovesi

Curtea Suprema a decis ca Laura Codruta Kovesi poate parasi tara, fostei sefe DNA fiindu-i ridicata masura controlului judiciar impusa de procurorul Adina Florea de la Sectia Speciala de Anchetare a Magistratilor. Decizia este definitiva. S-au ridicat toate masurile impuse, a declarat Kovesi la iesire. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Acum pot sa parasesc si Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema ca i s-a ridicat controlul judiciar si ca poatecircula liber in afara Romaniei. Controlul judiciar mi-a fost ridicat. Acum.

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL:Sectia Speciala este o institutie de INTIMIDARE a magistratilor

Instanta Suprema a confirmat suspiciunile potrivit carora controlul judiciar impus Laurei Codruta Kovesi de catre Sectia Speciala a reprezentat un abuz si ca a fost nejustificata, a precizat Ionel Danca,.

Kovesi a scapat de controlul judiciar. Ce se va intampla de acum incolo

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar. Masura fusese impusa de Sectia Speciala de anchetare a magistratilor, dar a fost contestata de fosta sefa a DNA. Laura Codruta Kovesia mers, miercuri, la Curtea Suprema, unde s-a judecat contestatia depusa in legatura cu masura controlului judiciar. Am facut o contestatie in care am aratat ca [] .

UPDATE Kovesi, din nou la politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat luni dimineata la Sectia 18 de politie in cadrul masurii de control judiciar dispuse de Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in 2011. Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte luni cu privire la contestatia depusa de fosta sefa DNA cu privire la aceasta masura.

Digi 24: Ce scriu trei mari publicatii despre sansele Laurei Codruta Kovesi de a obtine sefia Parchetului European

Jurnalistii italieni de la La Repubblica relateaza despre situatia Laurei Codruta Kovesi, candidatul principal la functia de procuror-sef al UE, punand-o in contextul situatiei politice din Romania, unde se afla la putere un partid descris in cuvinte aspre.

DOCUMENT Florin Iordache acuza Curtea Suprema ca a incalcat competenta Parlamentului

Sesizarea depusa de Florin Iordache la CCR privind un conflict juridic Parlament- Curtea Suprema acuza instanta suprema de incalcarea competentei constitutionale a Parlamentului prin nerespectarea legii privind intocmirea completurile specializate pentru cazuri privind fapte de coruptie.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar

Instanta suprema a admis, astazi, plangerea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, si a decis revocarea masurii controlului judiciar dispus impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

UPDATE Kovesi a fost din nou la politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate in vreun fel

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat luni dimineata la Sectia 18 de politie, unde a fost si vineri, in cadrul masurii de control judiciar dispuse de Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in 2011. Miercuri, instanta suprema va judeca contestatia fostei sefe a DNA la masura controlului judiciar.

Laura Codruta Kovesi a scapat de controlul judiciar: Decizia este definitiva (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a scapat de masura controlului judiciar. Decizia a fost luata de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie si este definitiva, informeaza B1 TV. Am contestat.

CSM decide daca o trimite pe Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, la Sibiu

Laura Codruta Kovesi vine in fata judecatorilor Instantei Supreme pentru a contesta controlul judiciar. Fosta sefa a DNA a fost acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )