Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tajani reconfirma sprijinul Parlamentului European pentru Kovesi: Dezbaterea e deschisa, dar noi nu ne schimbam pozitia

Hotnews Hotnews,
 Tajani reconfirma sprijinul Parlamentului European pentru Kovesi: Dezbaterea e deschisa, dar noi nu ne schimbam pozitia

Parlamentul European o sprijina in continuare pe Laura Codruta Kovesi pentru a ocupa functia de procuror sef european si nu face niciun pas inapoi in negocierile cu Consiliul pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Negocierile pentru procurorul sef european, functie vizata de Kovesi, se amana. Siegfried Muresan: Cel mai probabil, se vor relua dupa alegeri / Intram cu prima sansa in prelungiri

Laura Codruta Kovesi mai asteapta un raspuns in privinta functiei de procuror sef european. Negocierile programate pentru miercuri nu au mai avut loc. Tajani reconfirma sprijinul Parlamentului European pentru Kovesi: Dezbaterea e deschisa, dar noi nu ne schimbam pozitia.

IOHANNIS, LA FORUMUL EUROPEAN PENTRU ANTREPRENORIAT: Romania de maine va fi tara oamenilor curajosi si ambitiosi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, astazi, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul Forumului European pentru Antreprenoriat.

Klaus Iohannis participa la Forumul European pentru Antreprenoriat: Care sunt principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, 10 aprilie, la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum). Organizat la Palatul Cotroceni, evenimentul subliniaza importanta deosebita.

Presedintele Parlamentului European: Nu renuntam la Kovesi

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a declarat la Bruxelles, cu putin timp inaintea summit-ului UE dedicat discutiilor privind Brexitul, ca Parlamentul are o poztie clara in privinta sustinerii doamnei Laura Kodruta Kovesi in negocierile cu Consiliul Uniunii Europene.

Basescu: As vota pentru Kovesi procuror sef european / De ce crede insa fostul presedinte ca aceasta a facut foarte mult rau Justitiei din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ar vota pentru ca Laura Codruta Kovesi sa ajunga procuror sef European, chiar daca, sustine el, fosta sefa a DNA a facut foarte mult rau Justitiei si a dat munitie PSD.

CCR amana pentru joi dezbaterea sesizarii lui Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru joi dezbaterile pe sesizarea privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie, au precizat, oficiali ai CCR, informeaza Agerpres.

Zi importanta pentru Kovesi. Razboiul cu CSM se duce in instanta

Laura Codruta Kovesi are martiprimul termen in dosarul in care a contestat decizia CSM, care a hotarat sa respinga recunoasterea gradului profesional echivalent celui de ParchetGeneral.

Batausii Europei, mesaj pentru Kovesi (FOTO)

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv o fotografie postata de ziare. com, prin care se sugereaza ca vestele galbene din Franta o sustin pe Laura Codruta Kovesi, la sefiaParchetului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )