Libnet.ro
UNICEF

16:00

IOHANNIS, LA FORUMUL EUROPEAN PENTRU ANTREPRENORIAT: Romania de maine va fi tara oamenilor curajosi si ambitiosi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, LA FORUMUL EUROPEAN PENTRU ANTREPRENORIAT: Romania de maine va fi tara oamenilor curajosi si ambitiosi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, astazi, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul Forumului European pentru Antreprenoriat. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa la Forumul European pentru Antreprenoriat: Care sunt principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, 10 aprilie, la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum). Organizat la Palatul Cotroceni, evenimentul subliniaza importanta deosebita.

Iohannis participa miercuri la Forumul European pentru Antreprenoriat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa miercuri la Forumul European pentru Antreprenoriat, eveniment care subliniaza importanta politicilor pentru sustinerea antreprenoriatului. La intalnire vor participa 250 de participanti din Romania si din alte state mebreu UE, oficiali si reprezentanti ai mediului antreprenorial european.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora la Cotroceni: Europa are nevoie de un nou suflu antreprenorial

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri,la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum), organizat la Palatul Cotroceni. La Consiliul European de luna trecuta am.

Klaus Iohannis, AVERTISMENT PENTRU GUVERN: Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in discurul pe care l-a sustinut in cadrul Forumului European pentru Antreprenoriat, ca decidentii guvernamentali trebuie sa asigure un cadru legal stabil,.

Tajani reconfirma sprijinul Parlamentului European pentru Kovesi: Dezbaterea e deschisa, dar noi nu ne schimbam pozitia

Parlamentul European o sprijina in continuare pe Laura Codruta Kovesi pentru a ocupa functia de procuror sef european si nu face niciun pas inapoi in negocierile cu Consiliul pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )