Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tamara Buciucianu, internata de urgenta la Sptialul Elias din Capitala

Antena3 Antena3,
Tamara Buciucianu, internata de urgenta la Sptialul Elias din Capitala

Tamara Buciuceanu-Botez ar fi fost dusa cu ambulanta, miercuri, la spitalul Elias din Capitala. Iubita actrita este sub supravegherea doctorilor de la unitatea medicala. Potrivit unor surse, actrita are. continuă pe Antena3

Tamara Buciuceanu, internata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala

Tamara Buciuceanu-Botez ar fi fost dusa cu ambulanta, miercuri, la spitalul Elias din Capitala. Iubita actrita este sub supravegherea doctorilor de la unitatea medicala. Potrivit unor surse, actrita are.

Tamara Buciuceanu, internata de urgenta la Spitalul Elias: in ce stare se afla marea actrita

Tamara Buciuceanu a fost internata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Marea actrita a solicitat, miercuri dimineata, o ambulanta la locuinta sa, dupa ce a acuzat dureri in piept. Aceasta a.

Actrita Tamara Buciuceanu Botez a fost internata de urgenta la Spitalul Elias

Actrita Tamara Buciuceanu Botez, in varsta de 90 de ani, a fost internata de urgenta, joi, la Spitalul Elias din Bucuresti, au declarat reprezentantii institutiei medicale.

Tamara Buciuceanu, de urgenta la spital. Celebra actrita ar avea mari probleme de sanatate

Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta actrita a implinit anul acesta varsta de 90 de ani si a ajuns in cursul diminetii de azi, 3 octombrie, la Spitalul Elias din Capitala, unde i se acorda ingrijiri. Ce probleme de sanatate ar avea una dintre cele mai mari doamne ale teatrului romanesc? Tamara .

Tamara Buciuceanu-Botez a fost internata de urgenta: care este starea actritei

Actrita Tamra Buciuceanu-Botez, in varsta de 90 de ani, a fost transportata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Purtatorul de cuvant al institutiei a oferit detalii despre starea ei.

O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala. Bataie cu bate si impuscaturi, in Piata Constitutiei

Bataie cu bate si impuscaturi, duminica seara, 29 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala, in fata Parlamentului si la cativa pasi de sediul SRI. Un barbat a murit, in timp ce altul a ajuns la spital, grav ranit. O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala Cativa tineri s-au luat la bataie, duminica .

Un sofer a amenintat cu pistolul mai multi biciclisti, pe motiv ca au blocat traficul in zona Timpuri Noi din Capitala

Politistii fac cercetari dupa ce un sofer din Capitala a avut o altercatie cu un biciclist pentru ca ar fi incurcat circulatia, apoi acesta a iesit din masina si a indreptat un pistol spre el si spre ceilalti biciclisti care-l insoteau.

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza.

Stocul de spatii de birouri moderne din Capitala creste in 2019 si in 2020 cu peste 500.000 mp

Stocul de spatii de birouri moderne din Bucuresti va creste in 2019 si in 2020 cu peste 500. 000 metr.

Ela Craciun, de urgenta la medic din cauza unei alunite suspecte

Ela Craciun s-a dus de urgenta la control medical dupa ce a observat ca alunita de pe corp si-a schimbat forma si culoarea dupa o vara petrecuta la soare. Vedeta a apelat la medicul dermatolog pentru un control de rutina care sa identifice daca alunita respectiva reprezinta un semn de ingrijorare. A mers acolo inclusiv cu baiatul ei cel mare, Alex, care manifesta, la randul sau, aceeasi problema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )