Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tamara Buciuceanu-Botez a fost internata de urgenta: care este starea actritei

Adevărul Adevărul,
Tamara Buciuceanu-Botez a fost internata de urgenta: care este starea actritei

Actrita Tamra Buciuceanu-Botez, in varsta de 90 de ani, a fost transportata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Purtatorul de cuvant al institutiei a oferit detalii despre starea ei. continuă pe Adevărul

Actrita Tamara Buciuceanu Botez a fost internata de urgenta la Spitalul Elias

Actrita Tamara Buciuceanu Botez, in varsta de 90 de ani, a fost internata de urgenta, joi, la Spitalul Elias din Bucuresti, au declarat reprezentantii institutiei medicale.

Tamara Buciuceanu Botez a fost internata de urgenta

Actrita Tamara Buciuceanu Botez, in varsta de 90 de ani, a fost internata de urgenta, joi, la Spital.

Care este orasul din Romania in care e imposibil sa gasesti un loc de parcare?

Sunt orase in Romania in care este practic imposibil sa gasesti un loc de parcare. Surprinzator, nu Bucurestiul este cel in care se parcheaza cel mai greu.

PARLAMENT: A inceput sedinta comuna in care este citita motiunea de cenzura

ACTUALIZARE - Va propunem ca votul pentru motiunea de cenzura sa nu fie dat sambata, sa fie dat luni, la ora 16. Niciodata in 30 de ani o motiune de cenzura nu a fost votata in zile de sambata sau duminica. O singura data a fost citita motiunea cand ati dat jos Guvernul Grideanu. ---------- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, miercuri, in sedinta comuna pentru citirea motiunii de cenzura.

Pestele care este un pericol pentru sanatate. il consumam cu totii destul de des! Mare atentie!

De cate ori mergem la cumparaturi in supermarket si vrem sa cumparam peste, cel mai adesea avem tendinta sa-l cumparam pe acesta care reprezinta un adevarat pericol pentru sanatate. Este vorba.

Femeia care este confundata cu fiica ei, datorita siluetei suple. Oamenii n-au crezut-o ce varsta are pana nu le-a aratat buletinul

Sopit Soonthorntanasatit este o femeie din Thailanda care a imparesionat Instagramul cu silueta ei. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE. Zodia care este in fata unei schimbari de sens in viata

Horoscop 1 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa.

VIDEO Care este situatia pe santierele feroviare de doua miliarde euro din vestul tarii

Lucrarile au avansat in ultimele luni pe santierele feroviare dintre Arad si Simeria, in unele locuri stadiul fizic depasind 30%, in conditiile in care era si de sub 5% la inceput de an, arata CFR Infrastructura. in acest moment cele mai rapide trenuri fac peste trei ore pe cei 158 km dintre Arad si Simeria din cauza restrictiilor de viteza, iar intarzierile apar des. Probabil ca totul va fi gata in 2023 si atunci cele mai rapide trenuri vor putea face 80-90 de minute.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )