Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tanar de 17 ani, impuscat pe o strada din Galati (VIDEO)

B1 B1,
Tanar de 17 ani, impuscat pe o strada din Galati (VIDEO)

Un tanar in varsta de 17 ani din Galati a fost impuscat in timpul unei altercatii petrecute in cartierul Micro 17 din Galati, informeaza B1 TV. Baiatul se afla cu prietena. continuă pe B1

Adolescent din Galati, impuscat pe strada

Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital cu patru plagi impuscate dupa ce a fost implicat intr-o altercatie in cartierul Micro 17. Se pare ca baiatul era cu prietena lui si un individ a scos.

Un sofer din Galati a intrat in plin intr-o masina de politie (VIDEO)

Politia nu a avut trecere in fata lui. Vorbim despre un sofer din Galati care a ignorat total o masina de politie aflata in misiune si, in loc sa ii dea prioritate, a intrat in.

Trafic blocat de un cadavru cazut din masina (VIDEO)

Traficul din Whashington a fost intrerupt din cauza unei fapte bizare care a speriat atat soferii, dar si pietonii. Acest lucru s-a intamplat din cauza ca un cadavru a cazut dintr-o.

Un tanar de 16 ani, transportat de urgenta la Chisinau cu un elicopter SMURD. Acesta se afla in coma in urma unui accident rutier VIDEO

Un tanar de 16 ani a fost transportat in dupa-amiaza zilei de joi, 17 august, cu un echipaj aero medical SMURD Iasi de la Edinet la Chisinau. Baiatul a fost implicat intr-un accident rutier, iar medicii au luat decizia ca el sa fie adus de urgenta la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau pentru ingrijirile medicale necesare.

O tanara din Ploiesti a ajuns sa umble dezbracata pe strada din cauza razbunarii prietenelor sale. Politistii au deschis dosar penal

A fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice in cazul unei tinere de 20 de ani. Aceasta a fost gasita de politisti mergand dezbracata pe o strada din.

Interventie a Jandarmeriei pentru a potoli scandalul de la Serviciul Pasapoarte din Galati

In cele trei zile libere ale minivacantei, au fost procesate 352 de cereri de eliberare a unui nou pasaport.

Alerta pe o strada din centrul Iasiului unde a fost semnalata prezenta unui colet suspect

Alerta pe o strada pietonala din centrul Iasiului, dupa ce, printr-un apel la 112, a fost semnalata, marti seara, prezenta unui colet suspect, in spatele unui anticariat, transmite.

Tragedie la Manastirea Putna. Un liceean de 17 ani a murit, in timp ce facea practica acolo. Ce spun calugarii

Un liceean de la Seminarul Teologic Iasi si-a pierdut viata, la Manastirea Putna, in timp ce se afla in perioada de practica.

Bill Gates a facut cea mai mare donatie a sa din ultimii 17 ani

Bill Gates, fondatorul Microsoft, si-a donat 5% din avere. Mai exact, acesta a renuntat la 64 de milioane de actiuni Microsoft, care pe 6 iunie valorau 4,6 miliarde de dolari. Beneficiarul nu a fost dezvaluit.

Trump se pregateste pentru al doilea mandat! A lansat primul clip electoral pentru alegerile din 2020 (VIDEO)

Donald Trump se pregateste deja pentru al doilea mandat. Echipa de campanie a presedintelui american a difuzat primul clip electoral televizat, un spot de 30 de secunde. Acesta promoveaza realizarile republicanului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )