Libnet.ro
UNICEF

22:46

Un tanar de 18 ani a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant in Botosani

Adevărul Adevărul,
Un tanar de 18 ani a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant in Botosani

Un tanar de 18 ani a murit sambata seara, dupa ce a fost surprins sub un mal de pamant. El a fost scos de pompieri, dar medicii au declarat decesul. continuă pe Adevărul

Germania: un iranian a murit dupa ce a fost aruncat in fata metroului

Un iranian de 30 de ani a murit in noaptea de marti spre miercuri in Berlin, dupa ce a fost aruncat sub rotile unui metrou in timp ce incerca sa impiedice agresarea unei persoane intr-un fotoliu cu rotile, potrivit procuraturii locale si presei, relateaza AFP.

Caz HALUCINANT in Romania! Un tanar de 18 ani i-a dat UN CAP in gura POLITISTULUI dupa ce a fost incatusat!

Incident grav in judetul Vrancea! Un tanar de 18 ani a fost arestat pentru ultraj dupa ce i-a dat un cap in gura politistului care il incatusa. Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea,.

VIDEO Tragedie in motociclism: un tanar pilot indonezian a murit dupa un accident in competitie, la Sepang

Pilotul indonezian Afridza Munandar a murit dupa un accident suferit in timpul unei curse din cadrul Asia Talent Cup, sambata, pe circuitul Sepang, care gazduieste in acest weekend GP-ul Malaysiei.

Lupul moralist: Un fundamentalist musulman, batut public dupa ce a fost prins cu o femeie maritata (FOTO)

Unui fundamentalist musulman i s-a intors nota de plata. Dupa ce ce a ajutat la elaborarea strictelor legi bazate pe Sharia, un barbat din Indonezia a ajuns sa fie batut in public, dupa ce a fost prins ca avea.

Anchete dupa moartea muncitorului prins sub pamant, pe un santier din Brasov, care a fost decapitat de cupa excavatorului folosit la interventie

Autoritatile au deschis anchete in cazul muncitorului mort pe un santier din municipiul Brasov, dupa ce, impreuna cu un coleg, a fost prins sub un mal de pamant, el fiind decapitat de cupa excavatorului folosit la interventie. O ancheta interna are loc si la ISU Brasov.

A MURIT dupa ce a fost ARUNCAT in fata METROULUI. Barbatul de 30 de ani a incercat sa opreasca un JAF

Un barbat de origine iraniana si-a gasit sfarsitul sub rotile metrolului din Berlin, Germania, scrie Hotnews. Tanarul de 30 de ani a incercat sa impiedice agresarea unei persoane intr-un fotoliu cu.

Cazul spionului rus acoperit de Moscova si descoperit de Sofia. Cine este si cum a fost prins in tara vecina

Un nou scandal de spionaj afecteaza relatiile ruso-bulgare, dupa ce un ofiter al Serviciului Militar rus de Informatii GRU) a fost prins corupand oficiali de la Sofia sub acoperirea de diplomat.

Accident de munca grav. Un muncitor prins sub un mal de pamant a fost decapitat de cuva excavatorului care ar fi trebuit sa-l scoata la suprafata

Neglijenta criminala in timpul unei operatiuni de salvare coordonata de ISU Brasov. Un muncitor prins sub un mal de pamant a fost decapitat de cuva excavatorului care ar fi trebuit sa-l scoata la.

Abia iesise din inchisoare si a agresat si talharit doua femei. Barbatul din Iasi a fost prins la scurt timp de politisti

Un barbat din Iasi a iesit din inchisoare si la scurt timp a talharit doua femei de 66 si 82 de ani. Le-a urmarit cand au intrat in bloc, iar in momentul in care le-a vazut singure, le-a.

Accident mortal in Capitala. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit in plin de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu

Un barbat de 45 de ani a murit, joi dimineata, dupa ce a fost lovit de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )