Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar de 19 ani, spulberat de tren la Arad. Baiatul nu a mai avut nicio sansa

Antena3 Antena3,
Tanar de 19 ani, spulberat de tren la Arad. Baiatul nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un tanpr de 19 ani. Baiatul a fost spulberat de tren in noaptea de joi spre vineri. Cadavrul a fost descoperit vineri dimineata. Pana la aceasta ora nu se stie inca daca acesta s-a sinucis, sau este vorba despre un accident. continuă pe Antena3

Tanar de 19 ani, gasit mort pe calea ferata care face legatura intre Timisoara si Arad

Circulatia feroviara intre Timisoara si Arad a fost oprita dupa ce pe podul CFR care taverseaza raul Mures a fost gasit cadavrul unui tanar de 19 ani, mort in cursul noptii.

Adolescenta de 19 ani din Tulcea, de negasit de doua zile. Familia o cauta disperata

Un nou caz de disparitie a fost semnalat in Tulcea. O tanara de 19 ani a fost data disparuta. Mihaela Victoria Robitu are 19 ani si a iesit afara dupa-amiaza la ora 17:00, iar dupa doua ore a vorbit cu mama ei la telefon si i-a couminicat ca va ajunge curand in casa.

INCREDIBIL! Nu s-a mai epilat de ani de zile! Oamenii nu au intarziat sa-si exprime dezgustul fata de tanara de 19 ani (FOTO)

Macey Duff are 19 ani si a inceput sa se epileze pe picioare pe cand avea 10 ani, spunand ca se simaea obligata de societate sa procedeze asa.

Ela Craciun i-a oferit cadou fiicei sale de 8 ani o petrecere spa. Cea mai inedita aniversare din showbiz!

Ela Craciun si-a sarbatorit fiica intr-un mod cu totul inedit. Micuta Alesia a implinit 8 ani si a avut parte de o petrecere cu o tematica mai rar intalnita: un spa party. Fetita a petrecut cateva ore de neuitat alaturi de prietenele sale in cadrul unei petreceri ce a recreat un salon de infrumusetare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )