Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tanar de 19 ani, gasit mort pe calea ferata care face legatura intre Timisoara si Arad

Adevărul Adevărul,
Tanar de 19 ani, gasit mort pe calea ferata care face legatura intre Timisoara si Arad

Circulatia feroviara intre Timisoara si Arad a fost oprita dupa ce pe podul CFR care taverseaza raul Mures a fost gasit cadavrul unui tanar de 19 ani, mort in cursul noptii. continuă pe Adevărul

Accident mortal pe DN1. Un tanar de 30 de ani, gasit fara suflare la volan

Un barbat in varsta de 30 de ani a murit, miercuri dimineata, intr-un accident produs pe DN1, in zona localitatii Cornu. Soferul decedat se pare ca a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu o autoutilitara. Barbatul a fost gasit incarcerat si fara semne vitale.

Tanar de 19 ani, spulberat de tren la Arad. Baiatul nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un tanpr de 19 ani. Baiatul a fost spulberat de tren in noaptea de joi spre vineri. Cadavrul a fost descoperit vineri dimineata. Pana la aceasta ora nu se stie inca daca acesta s-a sinucis, sau este vorba despre un accident.

Barbat mort de doi ani, gasit intr-o locuinta din Timisoara. Cum l-au depistat politistii

O descoperire socanta a avut loc la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat in varsta de 64 ani a fost descoperit in propria locuinta, la mai bine de doi ani de cand a murit. Vecinii au spus ca au tot alertat Politia, cand si-au dat seama ca a trecut cam multa vreme de cand nu .

SOC in ROMANIA! MOARTEA Cristinei Topescu, TRASA LA INDIGO! SI EL a fost GASIT MORT, dupa DOUA SAPTAMANI! Este STIREA TRISTA a zilei

Un barbat de 72 de ani din Barlad a fost gasit mort in propria casa. Acesta nu mai fusese vazut de doua saptamani. Cum rudele nu tineau legatura cu el, lipsa lui nu a ingrijorat pe nimeni.

Cadavrul descompus al unui barbat care nu a mai fost vazut de peste doi ani, gasit intr-un apartament din Timisoara. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Caz dramatic, la Timisoara. Proprietarul unui apartament de pe bulevardul Take Ionescu, pe care vecinii nu l-au mai vazut de doi ani, a fost gasit mort in apartamentul in care locuia singur. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca barbatul murise de foarte mult timp, din cadavru ramanand doar oasele.

Adolescenta de 19 ani din Tulcea, de negasit de doua zile. Familia o cauta disperata

Un nou caz de disparitie a fost semnalat in Tulcea. O tanara de 19 ani a fost data disparuta. Mihaela Victoria Robitu are 19 ani si a iesit afara dupa-amiaza la ora 17:00, iar dupa doua ore a vorbit cu mama ei la telefon si i-a couminicat ca va ajunge curand in casa.

Masina lovita de tren pe calea ferata, la Covasna. Soferul a reusit sa scape cu viata si a fost amendat

Un barbat in varsta de 32 de ani, care a scapat cu viata dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren in apropierea localitatii Lemnia, a fost amendat de politisti.

Ion Chicu: Moldtelecom si Calea Ferata nu se regasesc in lista de privatizari

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, anunta ca Agentia Proprietatii Publice a facut o evaluare a intreprinderilor de stat si a prezentat o lista cu cele care pot fi supuse procedurii de privatizare.

Calea ferata din tara noastra, interoperabila doar pe hartie

Rodrigo Maxim, presedinte FSTFR: Proiectul adoptat de Guvern este unul science-fiction, atat timp cat nu avem asigurate infrastructura feroviara si materialul rulant necesare punerii in practica a interoperabilitatii sistemelor * Iulian Mantescu, presedinte FMLR: Suntem in intarziere, deoarece modernizarea culoarelor pan-europene de transport feroviar trebuia sa fie finalizata la sfarsitul anului 2015 Interoperabilitatea sistemului feroviar din tara noastra cu cel european s-a aflat pe ordinea de zi a sedintei de guvern, de ieri. Hotararea de Guvern, care a trecut de Consiliul Economic si Social cu aviz pozitiv, dar cu amendamente, prevede pentru operatorii de transport feroviar din tara noastra respectarea unor conditii la nivel european, conform directivei europene 2016797, ce este implementata prin noul act normativ.

Barbatul care si-a ucis in bataie sotia de care urma sa divorteze a fost gasit mort in canalul Bistrita

Pompierii si scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau au cautat timp de doua saptamani in canalul de fuga al raului Bistrita, unde criminalul femeii de 32 de ani, din Bacau, amenintase ca se va sinucide.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )