Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Antena3 Antena3,
Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce. continuă pe Antena3

TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE). Pe primul loc in top se situeaza Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

Care sunt cele mai bune restaurante, cafenele si cluburi din Romania

Cele mai bune restaurante, cafenele, festivaluri, bucatari si cluburi din Romania au fost selectate si premiate, joi seara, de specialistii din ospitalitate, in cadrul Galei Romanian Hospitality Awards.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cum s-a intalnit domnitorul moldovean cu celebrul cantaret Gica Petrescu

Va prezentam o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

incep cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje si bauturi

Black Friday la lenjerii de pat Cele mai mari reduceri din an

Joaquin Phoenix a improvizat una dintre cele mai neasteptate si ciudate scene din Joker. Membru al echipei: Am fost fascinati VIDEO

Actorul Joaquin Phoenix 45 de ani) a improvizat una dintre cele mai ciudate scene din Joker, a dezvaluit un membru al echipei de productie.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Mii de morti si efecte dramatice asupra mediului

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 222 de oameni.

Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Desi toata lumea s-ar astepta ca topul, realizat de cunoscutul expert culinar Andrew Zimmern, sa fie dominat cu autoritate de preparate asiatice, de fapt mai bine de jumatate dintre mancarurile traditionale nominalizate provin din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )