Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un tanar de 21 de ani si-a dat foc la intrarea unui parc din Buzau

Antena3 Antena3,
Un tanar de 21 de ani si-a dat foc la intrarea unui parc din Buzau

Un tanar de 21 de ani si-a dat foc, duminica, dupa ce s-a stropit cu spirt, la intrarea in Parcul Crang din municipiul Buzau. El prezinta arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului si urmeaza sa f. continuă pe Antena3

Buzau: Un tanar si-a dat foc la intrarea unui parc

Un tanar, in varsta de 21 de ani, si-a dat foc, duminica, dupa ce s-a stropit cu spirt, la intrarea in Parcul Crang din municipiul Buzau. Acesta prezinta arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului si.

Crima intr-un sat din Suceava. Un batran de 86 de ani a murit dupa ce fiul sau i-a dat foc

Un barbat de 58 de ani a fost trimis in judecata de catre procurorii suceveni pentru omor. in primavara lui 2018, acesta ar fi luat o sticla cu benzina a aruncat-o pe tatal sau, in varsta de 86 de ani, dupa care i-ar fi dat foc. Batranul a ajuns in stare grava la spital, murind dupa cateva zile. Presupusul criminal nu a avut un motiv anume, ci a recurs la acest gest dupa ce s-a certat cu fiul sau si a amenintat ca il va omori pe bunicul acestuia.

Crima SOCANTA in Suceava: Un batran a murit dupa ce fiul sau i-a dat foc

Un barbat din comuna Manastirea Humorului, judetul Suceava, in varsta de 58 de ani, si-a omorat tatal, in varsta de 86 de ani, dandu-i foc. Aceasta ar fi luat o sticla cu benzina, in primavara.

Crima socanta intr-un sat din Suceava. Un batran a murit dupa ce fiul sau i-a dat foc

Un barbat de 58 de ani a fost trimis in judecata de catre procurorii suceveni pentru omor. in primavara lui 2018, acesta ar fi luat o sticla cu benzina a aruncat-o pe tatal sau, in varsta de 86 de ani,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )