Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un tanar din Braila a murit intr-un accident dupa ce si-a transmis live pe Facebook ultimele minute din viata

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Braila a murit intr-un accident dupa ce si-a transmis live pe Facebook ultimele minute din viata

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre marile bulevarde ale orasului, iar vinovat de tragedie este soferul masinii in care se afla tanarul care a decedat. Emilian Cotoi avea 28 de ani iar inainte sa moara si-a apostrofat prietenul sa reduca viteza. continuă pe Adevărul

Un tanar din Braila a murit intr-un accident provocat de un prieten beat. in ultimele clipe din viata, transmise live pe Facebook, l-a rugat pe sofer sa reduca

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre marile bulevarde din Braila, iar vinovat de tragedie este soferul masinii in care se afla tanarul care a decedat. Emilian Cotoi avea 28 de ani, iar inainte sa moara a transmis pe Facebook un live din masina si si-a apostrofat prietenul sa reduca viteza.

Si-a transmis live pe Facebook ultimele minute din viata.Un tanar din Braila a avut parte de un sfarsit tragic

Un tanar de 28 de ani, din Braila, a murit intr-un accident rutier provocat de prietenul lui, care s-a urcat beat la volan. Cu putin timp inainte de accident, victimaa facut un LIVE pe Fa.

VIDEO Sobolani intr-o cofetarie din Braila

Mai multe imagini filmate in laboratorul unei cofetarii din Braila in care se vad sobolani au ajuns pe internet, iar Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare s-au autosesizat si au facut controale la fata locului, potrivit Digi 24.

Situatie inedita pentru un tanar din Iasi. Daca ramane blocat in trafic, ar putea fi arestat. Care este motivul

Daniel Stavarachi este student la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, care este arestat la domiciliu, intr-un dosar in care este cercetat pentru trafic de droguri. Astfe,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )