Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un tanar din Pitesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual o adolescenta, in scara unui bloc

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Pitesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual o adolescenta, in scara unui bloc

Un tanar in varsta de 19 ani a fost retinut miercuri, dupa ce a fost reclamat la politie de o eleva minora. Fata le-a povestit oamenilor legii ca individul a profitat de faptul ca se aflau singuri in scara blocului si a pipait-o in zonele intime. continuă pe Adevărul

Pedofilul de 62 de ani care racola victimele la biserica a fost arestat

Un pensionar de 62 de ani din Oradea care racola victimele la biserica a fost arestat si acuzat ca a abuzat sexual doi minori. Suspectul se oferea sa aiba grija de copiii credinciosilor, pe care ii cunostea.

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Patronul firmei care a facut deratizarea si dezinsectia in blocul unde au murit trei oameni a fost arestat preventiv

Patronul Bistim Dera SRL, firma care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de locuinte din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, Ioan Sorin Buta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei magistratilor de la Tribunalul Timis.

Malta: Un intermediar in cazul asasinarii jurnalistei Daphne Caruana Galizia a fost arestat

Un barbat suspectat ca a actionat ca intermediar in cazul asasinarii jurnalistei malteze Daphne Caruana Galizia a fost arestat, potrivit unui anunt facut de premierul Joseph Muscat. Jurnalista de investigatii.

Temutul interlop Cocos Bancuta a fost ARESTAT ! Detalii INCREDIBILE despre cartelul sexului pe bani construit la Londra (VIDEO, FOTO)

Judecatorii ieseni au pus catuse la mainile unuia dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Cocos Bancuta, influent membru al puternicei lumi interlope de la malul Marii Negre, a fost arestat.

VIOLETA ALEXANDRU: Peste jumatate din fondurile externe nerambursabile alocate Ministerului Muncii au fost atrase, dupa 10 luni

La nivelul Ministerului Muncii au fost atrase numai putin de peste jumatate din fondurile externe nerambursabile, dupa primele 10 luni, sustine ministrul de resort, Violeta Alexandru, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cazul jurnalistei ucise in Malta: Un influent om de afaceri a fost arestat in timp ce incerca sa fuga cu iahtul

Politia din Malta l-a arestat pe Yorgen Fenech, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din aceasta tara, in cadrul investigatiei referitoare la asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia, au informat doua surse citate de Reuters, potrivit Mediafax.

Antrenorul Sinisa Mihajlovic (Bologna) a fost externat dupa tratamentul pentru leucemie

Tehnicianul gruparii Bologna, Sinisa Mihajlovic, a fost externat miercuri dimineata, 20 noiembrie, din spitalul SantOrsola din Bologna, dupa ce a terminat cel de-al treilea ciclu din tratamentul pentru leucemie.

Cosmin Contra a confirmat ca nu va continua la nationala: Decizia a fost luata dupa meciul cu Suedia

Cosmin Contra a confirmat, dupa meciul cu Spania, ca nu va mai fi selectionerul Romaniei. Acesta a precizat ca a luat decizia dupa meciul cu Suedia, pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul: calificarea la Campionatul European din 2020.

VIDEO Moto3: MP al Valenciei a fost intrerupt dupa un accident in care au fost implicati cinci piloti

Marele Premiu al Valenciei la clasa Moto3, disputat duminica pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia Spania), a fost intrerupt din cauza unui accident survenit in turul 2 si in care au fost implicati cinci piloti, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )