Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un tanar din Romania a vizitat sase tari cu doar 125 de euro

Antena3 Antena3,
Un tanar din Romania a vizitat sase tari cu doar 125 de euro

Aventura unui tanar din Covasna demonstreaza ca poti calatori mult si cu bani putini. Studentul a vizitat sase tari cu doar 125 de euro de persoana. Bugetul a inclus chiar si un zbor neprevazut cu. continuă pe Antena3

Un tanar din Covasna a calatorit in sase tari si zece mari orase, cu doar 125 de euro (FOTO)

Un tanar din Covasna a vizitat sase tari cu un buget de 125 de euro. Bugetul a inclus chiar si un zbor neprevazut cu avionul. Timp de 18 zile, Daniel Bulai, impreuna cuiubita sa, a vizitat sase t.

Lazar Comanescu, despre scolile turcesti din Romania: Nu am observat iesiri din cadrul legilor romanesti

Ministrul de Externe Lazar Comanescu a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca solicitari de inchidere a scolilor Lumina din Romania au fost facute nu numai de catre ambasadorul acreditat in Romania, ci si de alti oficiali turci, inclusiv de catre presedintele Recep Tayyip Erdogan, insa autoritatile romane nu au constatat incalcari ale legislatiei din tara noastra comise in aceste institutii, noteaza News. ro. El a mai spus ca a transmis foarte clar ca in Romania toate institutiile de invatamant isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romaneasca.

Mafia padurilor din Romania. Dezvaluiri soc ale presei germane

Din Germania vin doua articole foarte ingrijoratoare in legatura cu mafia padurilor din Romania: miliarde de euro si numele unor companii foarte cunoscute implicate. Jurnalistii dezvaluie.

Ungurii din Romania pot vota la referendumul privind imigrantii in trei sectii de votare

Maghiarii din Romania cu cetatenie ungara pot vota la referendumul privind cotele de refugiati in trei sectii organizate pe teritoriul tarii: in Bucuresti, Cluj si Miercurea Ciuc.

Vodafone a lansat un serviciu de streaming video si de muzica si anunta un parteneriat cu Netflix pentru piata din Romania

Vodafone a anuntat vineri lansarea serviciului de streaming video si de muzica 4GTV+, care acopera toate tipurile de continut, de la stiri la divertisment, atat local, cat si international, precum si incheierea unui nou parteneriat pentru piata din Romania cu Netflix, cea mai mare retea the televiziune prin internet. Netflix si-a manifestat inca din iunie - cand reprezentantii sai au participat la un eveniment de profil la Bucuresti - interesul pentru parteneriate locale cu operatorii telecom. Recent, compania a anuntat un prim parteneriat local in Polonia.

Facebook numara 8,8 milioane de conturi de utilizator din Romania

La sfarsitul lunii septembrie 2016, Facebook inregistreaza 8,8 milioane de conturi de utilizator din Romania, o crestere de 4,76% fata de inceputul anului si cu 7,95% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa.

Ministrul de Externe, Lazar Comanescu, a declarat ca Erdogan i-a cerut personal sa inchida scolile Lumina, care ar apartine clericului Gulen. Romania libera a dezvaluit de acum o luna presiunile la care sunt supusi turcii din Romania

Presedintele Recep Erdogan i-a cerut personal ministrului roman de Externe, Lazar Comanescu, inchiderea scolilor turcesti din Romania acuzate ca ar apartine clericului Gulen.

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania, amenintata cu moartea

Prezentatoarea TV Andreea Cretulescu a fost amenintata cu moartea. Un barbat pune la cale un plan odios pentru jurnalista de la Romania TV, iar amenintarile au ajuns la forme extreme. Am facut.

Au fost puse in vanzare biletele pentru Eurobasket, cel mai mare eveniment sportiv din Romania

Federatia Romana de Baschet FRB) a anuntat ca a deschis vanzarea de bilete on-line pentru Eurobasket-ul de anul viitor, care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj. Este cea mai importanta competitie sportive gazduita vreodata de Romania, a sustinut reprezentantul FRB, Adrian Voinescu.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )