Libnet.ro
UNICEF

19:30

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Antena3 Antena3,
Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,. continuă pe Antena3

Regiunea de NE a Romaniei, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor UE in perioada 2007 - 2013

Regiunea de Nord-Est a Romaniei are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene in perioada 2007 - 2013, a declarat ieri, la Iasi, comisarul european Corina Cretu, la dezbaterea Dialog cu cetatenii.

A aruncat noul iPhone 7 de pe cea mai inalta cladire din lume! Ce s-a intamplat cu telefonul - VIDEO

Ucraineanul din spatele TechRax s-a dus pe Burj Khalifa din Dubai si a aruncat de la ultimul etaj noul iPhone 7, versiunea Jet Black, cea mai dorita de utilizatori. Peste 400. 000 de oameni s-au uitat la clipul.

Lupt cu ei. ii decapitez. Le gatesc capetele si le ard trupurile. Cea mai curajoasa femeie din lume. O irakiana se bate fara teama cu teroristii ISIS

Cea mai curajoasa femeie. Asa poate fi numita o irakiana in varsta de 39 de ani care conduce o trupa de barbati ce lupta impotriva jihadistilro de la Statul Islamic. Femeia lupta imp.

Basescu: Sistemul este format din cei care stau in cea mai mare parte a vietii lor profesionale in functii importante si foarte importante din aparatul bugetar de stat. in ce ne priveste, din pacate, avem un sistem loial in primul rand lui insusi

Fostul presedinte Traian Basescu explica, intr-o postare pe Facebook, ce inseamna sistemuldespre care vorbesc atat de multe persoane din spatiul public. Basescu sustine ca este.

Siria: Cel mai mare spital din estul Alepului a fost bombardat din nou

Cel mai mare spital din zona cartierelor rebele din orasul sirian Alep a fost sambata tinta a cel putin doua bombe, a afirmat organizatia neguvernamentala Syrian American Medical Society SAMS), citata de agentia Belga.

Un preot rupe tacerea. Cea mai mare capcana in care pica romanii

Un preot spulbera un mit important al ortodoxiei. Protoprezbiter Matei Vulcanescu, preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre marile capcane legate de.

Talharie simulata intr-un mare parc din Romania. Ce au constatat politistii

Politistii din cadrul Compartimentului Prevenire al IPJ Buzau au organizat joi simularea unui act de talharie in Parcul central din municipiu, cu ocazia Saptamanii prevenirii criminalitatii.

Un soldat nord-coreean a trecut pe jos cea mai periculoasa frontiera din lume ca sa ajunga in Coreea de Sud. Ce s-a intamplat cand a atins pamantul tarii vecine

Un militar nord-coreean a dezertat joi, traversand pe jos zona demilitarizata DMZ), in pofida faptului ca aceasta reprezinta unul dintre sectoarele cele mai fortificate din lume, care marcheaza granita.

Mii de cai putere la Campionatul National de Drifturi: Cei mai buni piloti din Romania si Bulgaria s-au intrecut pe aeroport (VIDEO)

Asfalt incins, fum gros de cauciucuri si motoare turate la maximum. Peste 16. 000 de cai putere au fost ambalati pe pista veche a aeroportului international din Iasi, in cadrul Campionatului National de.

Vodafone a lansat un serviciu de streaming video si de muzica si anunta un parteneriat cu Netflix pentru piata din Romania

Vodafone a anuntat vineri lansarea serviciului de streaming video si de muzica 4GTV+, care acopera toate tipurile de continut, de la stiri la divertisment, atat local, cat si international, precum si incheierea unui nou parteneriat pentru piata din Romania cu Netflix, cea mai mare retea the televiziune prin internet. Netflix si-a manifestat inca din iunie - cand reprezentantii sai au participat la un eveniment de profil la Bucuresti - interesul pentru parteneriate locale cu operatorii telecom. Recent, compania a anuntat un prim parteneriat local in Polonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )