Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tanar din Zalau care instiga oamenii sa iasa in strada, retinut de Politie

Antena3 Antena3,
Tanar din Zalau care instiga oamenii sa iasa in strada, retinut de Politie

Un tanar de 29 de ani din Zalau, judetul Salaj, a postat pe o retea de socializare mesaje in care indemna oamenii sa iasa in strada si sa provoace haos in tara. continuă pe Antena3

Prima condamnare pentru nerespectarea restrictiilor. Pedeapsa primita de un tanar din Salaj, intors din Marea Britanie si care a fugit de trei ori din izolare si carantina

Un tanar de 28 de ani din Salaj care s-a intors din Marea Britanie si a fugit de 3 ori din izolare si carantina a primit 8 luni de inchisoare cu suspendare. in dosar a fost trimis in judecata un medic epidemiolog de la DSP Salaj banuit ca l-a ajutat pe tanar, potrivit Mediafax.

Un tanar din Salaj, care a fugit de trei ori din izolare si carantina, a primit opt luni de inchisoare cu suspendare

Un tanar de 28 de ani din Salaj, care s-a intors din Marea Britanie si a fugit de trei ori din izolare si carantina, a primit opt luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a semnatun acord de recunoastere a vinovatiei.

Activitate suspendata la fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului Alti 6 salariati, internati cu suspiciune

Fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie si-a suspendat activitatea, iar salariatii au fost trimisi in izolare acasa, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului. Potrivit Prefecturii Sibiu, sase angajati au fost internati la Spitalul Judetean, fiind suspecti de COVID-19.

Un tanar din Dolj s-a rugat in biserica sa moara toti romanii de coronavirus

Un tanar de 29 de ani, de etnie roma, din judetul Dolj, a fost amendat de politisti pe motiv ca, aflat intr-o biserica din comuna Cetate, s-a filmat in timp ce facea o rugaciune neobisnuita.

VIDEO Experienta unui chirurg din Constanta care a operat o fetita diagnosticata cu covid-19: E foarte greu sa respiri prin tot echipamentul. Mainile iti amortesc, iti devin reci

Chirurgul Florin Daniel Enache se pregatea sa ia masa cu familia cand a fost sunat sa vina la spital pentru o operatie. Era vorba despre o fetita de 7 ani care fusese diagnosticata cu covid-19 si care avea nevoie de o interventie urgenta din cauza unei apendicite acute cangrenoase perforata.

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani.

VIDEO Fantoma din Malaysia care incearca sa ii tina pe oameni in case pentru a nu se imbolnavi de COVID-19

O aparitie alba, cu parul lung, bantuie de cateva zile un sat din nord-estul Malaysiei, inspaimantandu-i pe locuitorii superstitiosi, astfel incat sa ramana acasa si sa respecte masurile de izolare impuse pentru stoparea raspandirii epidemiei de coronavirus, potrivit AFP.

90 de calugari infectati si doi morti intr-o manastire din Kiev care a sfidat carantina nationala!

O celebra manastire din Ucraina a devenit prinicipalul focar de infectie din Kiev, dupa ce credincio.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )