Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar a fost bruscat de controlorii RATB pentru ca nu a avut bilet. Momentul a starnit revolta pe Facebook (VIDEO)

B1 B1,
Un tanar a fost bruscat de controlorii RATB pentru ca nu a avut bilet. Momentul a starnit revolta pe Facebook (VIDEO)

Un tanar care calatoarea cu tramvaliul 11 a fost bruscat de controlori pentru ca nu a avut bilet. Momentul a fost filmat, iar clipul a ajuns viral pe Facebook. O gasca de controlori azi in. continuă pe B1

VIDEO Un clip video in care un tanar este bruscat de controlorii RATB in tramvaiul 11 pentru ca nu avea bilet a starnit revolta pe Facebook

Pe Facebook circula un clip video in care un tanar din tramvaiul 11 este bruscat de catre controlori pentru ca nu ar fi avut bilet. Ceilalti calatori i-au luat apararea acestuia si acuza brutalitatea de care dau dovada controlorii RATB.

VIDEO Bucurestean fara bilet, tavalit in tramvai de controlorii RATB

Un tanar ar fi fost bruscat, luni, de o echipa de controlori RATB, pe tramvaiul 11, din Capitala, pentru ca nu ar fi avut bilet. Calatorii i-au luat apararea tanarului, acuzand brutalitatea angajatilor RATB.

Toti soferii trebuie sa stie asta! A fost SCHIMBAT sistemul ITP pentru autovehicule

Schimbare majora cu privire la sistemul inspectiilor tehnice periodice pentru autovehicule. Potrivit proiectului aprobat joi de Guvern, autovehiculele care au defectiuni minore urmeaza sa primeasca certificat ITP,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )