Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tanar gasit mort in Gara de Nord din Timisoara. Barbatul a fost injunghiat

Adevărul Adevărul,
Tanar gasit mort in Gara de Nord din Timisoara. Barbatul a fost injunghiat

Un barbat de aproximativ 30-35 de ani a fost gasit mort, joi dimineata, in Gara de Nord din Timisoara. in urma cercetarilor la fata locului s-a constatat ca barbatul a fost injunghiat. continuă pe Adevărul

Un tanar a fost omorat la Gara de Nord din Timisoara. Politistii au inceput cercetarile (FOTO)

O crima parca desprinsa din filmele de groaza a avut loc la Gara de Nord din Timisoara, noaptea trecuta, langa o terasa. Un tanar a fost omorat si lasat intr-o balta de sange. Politistii incearca.

Politia Romana, in alerta! Crima teribila in Gara de Nord din Timisoara. Un tanar a fost omorat si parasit intr-o balta de sange. Criminalul umbla liber

Caz socant la Timisoara, acolo unde un tanar a fost ucis cu cruzime si abandonat intr-o balta de sange. Asupra victimei nu s-a gasit niciun act de identitate, astfel ca politistilor le este mai greu sa identifice cadavrul. Cine este criminalul Tragedia s-a produs noaptea trecuta, langa Gara de Nord. Corpul neinsufletit a fost observat .

Misterul crimei din Gara de Nord din Timisoara a fost elucidat. Agresorii, surprinsi de o camera de supraveghere (VIDEO)

Misterul crimei din Gara de Nord din Timisoara a fost elucidat dupa cateva ore. Oamenii legii au reusit sa-i identifice pe agresori, dupa ce au vizionat mai multe imagini suprinse de camerele de supraveghere din zo.

Alerta pe litoral! Un tanar a fost gasit mort in subsolul unui restaurant

Este alerta pe litoral dupa ce un tanar a fost gasit mort in subsolul unui restaurant din statiunea Navodari. inca nu se cunosc imprejurarile in care a decedat baiatul de 17 ani.

Cine este ucigasul fiului judecatoarei federale americane de origine hispanica Esther Salas. Barbatul a fost gasit mort

Barbatul care l-a impuscat mortal pe fiul judecatoarei federale americane Esther Salas intr-un atac la domiciliul sau din New Jersey este un avocat anti-feminist. Acesta a fost gasit mort luni, in Sullivan County, New York si suferea de cancer.

Alerta in randul parintilor. Un baietel de sase ani a fost gasit mort, cu un cutit infipt in inima. Ce au descoperit politistii

Tragedie la Oradea, acolo unde o mama si-a gasit baietelul de sase ani cu un cutit impuns in zona toracica. in momentul nenorocirii, mama se afla in casa, intr-o alta camera. Cum s-a produs tragedia La sfarsitul saptamanii trecute, o femeie a sunat la 112 pentru a solicita de urgenta ajutorul medicilor. Baietelul sau, de .

Gestul impresionant al unui politist din Napoli. Barbatul a avut grija de un bebelus, cat mama lui a fost in spital

In mediul online, internautii lauda gestul unui politist din Napoli. Barbatul a avut de grija de un bebelus, in timp ce mama lui efectua un tratament in spital. Povestea impresionanta a politistului din.

Medic din Timisoara, semnal de alarma privind noile focare de coronavirus: Transmiterea comunitara este atat de rapida incat nu stiu daca mai putem sa o tinem sub control

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Cristian Oancea, avertieaza ca noile focare de coronavirus sunt tot mai greu de tinut sub control din cauza transmiterii comunitare accelerate. Asa se face c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )