Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tanar roman ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit si cu o bursa

Adevărul Adevărul,
Tanar roman ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit si cu o bursa

Andrei Margeloiu 20 de ani) din Targu-Jiu a fost declarat cel mai student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei University College London UCL). continuă pe Adevărul

Tanar roman, ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit si cu o bursa

Andrei Margeloiu 20 de ani) din Targu-Jiu a fost declarat cel mai student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei University College London UCL).

Tanar roman ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit cu o bursa de excelenta

Andrei Margeloiu 20 de ani) din Targu-Jiu a fost declarat cel mai student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei University College London UCL).

Maria Constantin, GOALA pe Instagram: Cel mai bun...(FOTO)

Sotia lui Marcel Toader si-a lasat masca fanii cand a postat, pe o retea de socializare, o fotografie cu ea aproape goala. Maria Constantin s-a lasat imortalizata in timpul sedintei de.

Numai de bine: Cum sa faci cel mai bun gratar

Chef John Menumorut ne scoate astazi in aer liber si ne incanta cu un gratar delicios. Bine, sunt convinsa ca nu va asteptati sa fie un simplu gratar, venind de la el. A, si ne mai.

Care e cel mai eficient frigider pentru locuinta ta

Vara este anotimpul in care simtit cel mai puternic cat de util este un frigider. Nimic nu e mai bun in vreme de canicula decat o inghetata sau un suc abia scos de la rece. Dar care e cel mai bun frigider pentru locuinta noastra? .

De ce cuplurile casatorite au parte de cel mai bun sex, potrivit unui psihoterapeut

Casatoria aduce cu sine multe responsabilitati, dar si noi oportunitati. Una dintre aceste oportunitati este chiar o viata sexuala aparte.

Bill Gates este, din nou, cel mai bogat om din lume

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. UPDATE: Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume in cursul zilei de ieri. Jeff Bezos a ajuns pe locul [].

Chinezii au reusit sa creeze cel mai mare univers virtual

O echipa de cercetatori chinezi a reusit performanta de a reusi sa creeze cel mai mare univers virtual simulat pana acum. Echipa de cercetatori din China a pus la treaba cel mai rapid supercomputer din lume, testandu-l intensiv prin crearea celui mai mare univers virtual simulat pana acum. Acestia spun ca testul este doar faza [].

Francul, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimii doi ani

Moneda Elvetiei, francul, s-a depreciat vineri, pe pietele externe, consemnand, in intervalul 24-28 iulie, cel mai mare declin saptamanal fata de euro din ultimele 22 de luni, respectiv -3%.

A fost inaugurat cel mai lung pod pietonal din lume. in ce tara se afla si ce lungime are - VIDEO

A fost inaugurat cel mai lung pod pietonal din lume. Podul a fost construit, deoarece constructia anterioara era afectata de caderile de pietre, potrivit BBC. Podul se afla in Elvetia, in apropiere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3666 seconds )