Libnet.ro
UNICEF

14:15

Chinezii au reusit sa creeze cel mai mare univers virtual

Playtech Playtech,
Chinezii au reusit sa creeze cel mai mare univers virtual

O echipa de cercetatori chinezi a reusit performanta de a reusi sa creeze cel mai mare univers virtual simulat pana acum. Echipa de cercetatori din China a pus la treaba cel mai rapid supercomputer din lume, testandu-l intensiv prin crearea celui mai mare univers virtual simulat pana acum. Acestia spun ca testul este doar faza []. continuă pe Playtech

Renault-Nissan a fost cel mai mare producator auto in prima jumatate a anului

Renault-Nissan este in premiera cel mai mare producator mondial de automobile, conform datelor de vanzari pentru primele sase luni, alianta fiind urmata de Volkswagen si de Toyota, la foarte mica diferenta, scrie AFP. Alianta franco-japoneza a reusit sa ajunga in frunte datorita marcii Mitsubishi preluata anul trecut de Nissan, iar la total au contribuit si vanzarile Lada.

FOTO Zeci de mii de oameni au participat la cel mai mare festival al clatitelor din Romania. Ce ingrediente speciale au folosit bucatarii pentru a delecta clientii

Zeci de mii de turisti din mai multe zone ale tarii au fost prezenti timp de doua zile in statiunea aradeana Moneasa unde a avut loc cel mai mare festival al clatitelor din Romania.

Schimbare de lider: Samsung devine mai puternic decat Intel

Samsung si-a anuntat incasarile trimestriale recent, dar, dincolo de asta, acestia au reusit sa doboare si cateva recorduri. Unul dintre recordurile importante cu care se mandreste acum compania este ca Samsung a devenit cel mai mare producator de procesoare din lume. Coroana a apartinut pana acum celor de la Intel, care au detinut suprematia in [].

Francul, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimii doi ani

Moneda Elvetiei, francul, s-a depreciat vineri, pe pietele externe, consemnand, in intervalul 24-28 iulie, cel mai mare declin saptamanal fata de euro din ultimele 22 de luni, respectiv -3%.

Bill Gates este, din nou, cel mai bogat om din lume

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. UPDATE: Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume in cursul zilei de ieri. Jeff Bezos a ajuns pe locul [].

NEPI Rockcastle a finalizat lucrarile proiectului de birouri Aviatorilor 8, situat chiar langa Guvern: cum arata ansamblul de 37 mil. euro

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din Europa Centrala si de Est, a finalizat proiectul de birouri Aviatorilor 8 din zona Piata Victoriei, situat in imediata vecinatate a Guvernului Romaniei.

SUA si Japonia au catalogat amenintarea pe care o reprezinta Coreea de Nord drept serioasa si tot mai mare

Statele Unite si Japonia si-au manifestat ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare pe care o reprezinta Coreea de Nord, care a lansat vineri o racheta intercontinentala si afirma ca poate sa atinga teritoriul american.

Proprietarul terenului care a excavat Dealul Warthe risca dosar penal. Nu a respectat traseul autorizat si a facut un drum de cinci ori mai mare

Ancheta a scos la iveala ca barbatul avea o autorizatie pentru construirea unei case, dar a facut un drum de cinci ori mai mare si nu prin locul solicitat in autorizatie. Proprietarul terenului se va alege cu o amenda, iar autoritatile au anuntat ca vor face si o plangere penala.

Casa Alba: Coreea de Nord reprezinta o amenintare tot mai mare

Statele Unite ale Americii si Japonia si-au exprimat duminica ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare din partea Coreii de Nord, care a efectuat un nou test cu racheta.

Prognoza meteo, 31 iulie. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza local in vest si izolat in centru si sud-vest, unde si indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )