Libnet.ro
UNICEF

08:46

Un tanar s-a ales cu dosar penal dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor pentru ca nu avea permis

Adevărul Adevărul,
Un tanar s-a ales cu dosar penal dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor pentru ca nu avea permis

Un barbat de 26 de ani este cercetat pentru conducere fara permis, in conditiile in care a fost surprins de politisti sofand fara permis, pe DJ 251, in localitatea galateana Pechea. continuă pe Adevărul

S-a ales cu dosar penal dupa ce si-a batut fosta concubina

Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti a fost sesizat in ziua de 28 martie a. c. de o femeie de 55 de ani, din comuna Patulele, cu privire la faptul ca ar fi fost agresata de fostul ei concubin, de 47 de ani, din aceeasi localitate.

Doi frati din Gogosu s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolii

Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin a inregistrat, in ziua de 28 martie a. c. , dosarul penal cu nr. 884P2020 avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Petrecere organizata de un barbat izolat la domiciliu din judetul Braila. Individul s-a ales cu dosar penal, iar participantii vor plati ani de zile amenzile primite

Politistii au stabilit ca un barbat de 40 de ani a organizat o petrecere la domiciliu, unde trebuia sa fie izolat, la care a invitat mai multi amici, cu care a consumat bauturi alcoolice si a ascultat muzica.

Doi barbati, trimisi in judecata pentru trafic de influenta. Cati bani au cerut pentru rezolvarea unui dosar penal

Doi barbati din Calarasi au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta, dupa ce au fost prinsi in flagrant primind bani pentru a influenta rezolvarea unui dosar penal.

Cazul asistentei medicale umilite de vecini si data afara din magazin pentru ca trateaza pacienti cu COVID: Dosar penal deschis de Politie

Politia Galati a deschis, joi, dosar penal pe numele patronului care a alungat-o din magazin pe asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infectioase, pe motiv ca aceasta ar fi un pericol pentru sanatatea celorlalti pentru ca trateaza pacienti cu COVID-19.

A tinut o slujba religioasa la el acasa, in plina pandemie. Doi credinciosi sunt pozitiv COVID-19, iar procurorii i-au facut dosar penal

In total, 68 de persoane sunt in autoizolare dupa ce slujba religioasa s-a tinut fara avizul Directiei de Sanatate Publica.

Primul roman prins ca a mintit in declaratia pe propria raspundere are dosar penal si este din Pitesti: A vizitat, de fapt, o persoana aflata in izolare

Un barbat din Pitesti este cercetat pentru fals in declaratii, dupa ce a mintit in documentul pe propria raspundere prin care justifica deplasarea. Acesta risca, potrivit noilor reglementari, pana la 2 ani de inchisoare.

Cat te costa sa fugi din izolare sau carantinare? 300 leizi + amenda 20.000 lei +dosar penal

Potrivit Ordonantei Militare nr. 4, persoanele care incalca regulile de izolare sau carantinare vor intra ori reintra in carantina, dupa caz, si vor suporta obligatoriu toate cheltuielile. in plus, risca si.

Dosar penal pentru situatia dezastruoasa de la Spitalul din Suceava. Rezultatele angajatilor, intarziate pentru ca au fost testate ilegal alte persoane

Dosarul penal deschis de procurori la Suceava, acolo unde zeci de medici au fost infectati cu noul coronavirus a fost declinat la parchetul ierarhic superior celui care a deschis ancheta, deoarece fapta de zadarnicirea combaterii bolilor a fost urmata de decesul unei persoane. Mai mult, procurorii investigeaza si fapte de abuz in serviciu si fals intelectual.

Un nou dosar penal la Cugir pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Un barbat a plecat din izolare

Procurori din Alba Iulia au in lucru un nou dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )