Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dosar penal pentru situatia dezastruoasa de la Spitalul din Suceava. Rezultatele angajatilor, intarziate pentru ca au fost testate ilegal alte persoane

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru situatia dezastruoasa de la Spitalul din Suceava. Rezultatele angajatilor, intarziate pentru ca au fost testate ilegal alte persoane

Dosarul penal deschis de procurori la Suceava, acolo unde zeci de medici au fost infectati cu noul coronavirus a fost declinat la parchetul ierarhic superior celui care a deschis ancheta, deoarece fapta de zadarnicirea combaterii bolilor a fost urmata de decesul unei persoane. Mai mult, procurorii investigeaza si fapte de abuz in serviciu si fals intelectual. continuă pe Adevărul

Doi frati din Gogosu s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolii

Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin a inregistrat, in ziua de 28 martie a. c. , dosarul penal cu nr. 884P2020 avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Spitalul-dezastru din Suceava. Se aud telefoanele sunand din sacii negri in care sunt carati mortii

Nepoata unui pacient de 68 de ani care a murit luni dimineata in Spitalul Judetean din Suceava a relatat lucruri infioratoare despre situatia din spital.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19: Ministerul Sanatatii sa aloce fonduri pentru alte spitale, daca e nevoie

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19.

Marturie din Spitalul-groazei din Suceava: Se aud telefoanele sunand din sacii negri cu care sunt carati mortii

Nepoata unui pacient de 68 de ani, care a murit luni dimineata in Spitalul Judetean din Suceava, a povestit cum a aflat cumplita veste despre barbatul care si-a gasit sfarsitul in spitalul-groazei.

Spitalul Judetean Suceava, fara clorochina, principalul medicament folosit pentru tratarea COVID-19. Unitatea a devenit unul dintre prinipalele focare cu 200 de pacienti infectati

O noua situatie alarmanta la Spitalul Judetean Suceava, unde se afla internati aproape200 de pacienti infectati cu noul coronavirus. Unitatea medicala a ramas fara unul dintre medicamentele de baza .

Suspiciuni de furt de dezinfectanti si echipamente de protectie la Spitalul din Suceava. Prefectul a cerut Politiei sa verifice. Vizate ar fi asistentele medicale

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a cerut Politiei sa verifice in regim de urgenta o sesizare privind faptul ca unele asistente de la Spitalul Judetean Suceava sustrag din unitatea medicala dezinfectanti, masti si manusi.

Corturi-tunel montate la spitalul din Suceava pentru echiparea si decontaminarea personalului medical

Medicii de la Spitalul Judetean Suceava, unitatea care a inregistrat un numar record de cadre medicale infectate cu covid-19, 103 la numar, se vor echipa in corturi speciale montate in fata unitatii spitalicesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )