Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar si-a dat foc in propria masina din cauza tatalui. M-a distrus mental! imi cer scuze mama. Nu pot sa mai rezist! imi pare rau! - VIDEO socant

Antena3 Antena3,
Un tanar si-a dat foc in propria masina din cauza tatalui. M-a distrus mental! imi cer scuze mama. Nu pot sa mai rezist! imi pare rau! - VIDEO socant

Caz socant in Constanta! Un tanar de 26 de ani si-a dat foc in masina sa, langa localitatea Murfatlar. El a postat inainte un mesaj pe Facebook in care isi anunta gestul extrem, din cauza certurilor cu. continuă pe Antena3

Caz SOCANT la Medgidia: Tanar in stare grava dupa ce si-a dat foc in masina. Ce a postat pe Facebook inainte de gestul extrem(VIDEO)

Caz terifiant la Medgidia. Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina sub un pod de pe Autostrada Soarelui, dupa o cearta cu tatal sau. inainte de a recurge la gestul extrem, victima a postat un video pe.

Cine este tanarul care si-a dat foc in propria masina, la Medgidia. De ce a recurs la acest gest LIVE, pe Facebook

Un tanar din Medgidia a recurs la un gest extrem in urma unui conflict. Acesta s-a autoincendiat in propria masina. Barbatul a anuntat pe o retea de socializare ce are de gand si care este motivul pentru care a decis sa-si punat capat zilelor. Cine este el si de ce a recurs la ultima solutie .

VIDEO Un tanar si-a dat foc in masina parcata sub podul de pe A2. inainte a filmat un mesaj de adio in care si-a explicat gestul

Un tanar din Medgidia s-a sinucis dandu-si foc in masina, sub podul de pe Autostrada Soarelui. El a postat inainte un video pe Facebook in care isi explica gestul.

Ce s-a gasit langa masina tanarului care si-a dat foc pe autostrada A2? Adrian s-a gandit la toate inainte de a incerca sa se sinucida

Adrian, un tanar de 26 de ani, a luat o decizie socanta si si-a dat foc in masina sa, langa localitatea Murfatlar. Tanarul a postat un mesaj pe Facebook cu cateva minute inainte, in care isi anunta c.

Ultimul mesaj postat de Adrian inainte de a-si da foc in masina: imi pare rau pentru ceea ce voi face si stiu ca sunt un las dar nu stiu ce altceva sa fac

Adrian a luat o decizie socanta de a-si pune capat zilelor, din cauza neintelegerilor cu tatal sau. inainte de a-si da foc in masina, tanarula inregistrat un mesaj prin care isi cere scuze pentru.

DIN CAUZA CRESTERII COMISIOANELOR: Altex Romania anunta ca iese de pe platforma eMAG

ACTUALIZARE Declaratia eMAG privind iesirea Altex din Marketplace ------ Retailerul Altex Romania a anuntat, luni, ca iese de pe platforma eMAG din cauza cresterii comisioanelor, dupa o prezenta de mai bine de un an si jumatate pe marketplace.

O tanara, trimisa acasa de la locul de munca din cauza felului in care s-a imbracat. M-am simtit umilita si rusinata. Am avut un atac de panica, nu mai puteam sa respir

O tanara de 18 ani a fost umilita si trimisa acasa de la munca din cauza felului in care s-a imbracat. Lillie Cattell a povestit ca a fost trimisa acasa ca sa se schimbe dupa ce i s-a reprosat.

FOTO VIDEO Brazilia: Ziua s-a transformat in noapte in Sao Paolo, din cauza incendiilor din Jungla Amazoniana

Cel mai mare oras al Braziliei, Sao Paolo, a fost aruncat in intuneric in mijlocul zilei, luni, in timp ce un mare nor de fum a acoperit cerul din cauza incendiilor masive care au loc in Padurea Amazoniana, alarmand locuitorii, relateaza BuzzFeedNews.

Exportatorii americani de whiskey au probleme din cauza tarifelor punitive aplicate de UE

Exportatorii americani de whiskey au probleme din cauza tarifelor punitive impuse in iunie 2018 de Uniunea Europeana, un exemplu fiind distileria Mountain Laurel Spirits, care a pierdut brusc 10% din vanzari dupa ce distribuitorul sau din Europa a renuntat sa mai cumpere premiatul Dad and s Hat Pennsylvania Rye Whiskey, transmite Reuters.

Islanda comemoreaza primul ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice. De la 16 kilometri patrati in 1890, formatiunea ajunsese la 700 de metri patrati in 2012 (VIDEO)

Islanda organizeaza, duminica, o ceremonie de comemorare a primului ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice, la care vor participa figuri din zona politica si universitara de pe tot Globul, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )