Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tanara care, la 33 de ani, conduce unul dintre cele mai importante hoteluri din Romania. N-as pleca niciodata din tara

Adevărul Adevărul,
Tanara care, la 33 de ani, conduce unul dintre cele mai importante hoteluri din Romania. N-as pleca niciodata din tara

Catalina Iovan are 33 de ani si este nascuta in Herculane Caras-Severin). in momentul de fata, conduce Minerva Grand Resort, un hotel de patru stele, cu cel mai modern centru spa din tara, mentionat de doua ori consecutiv de publicatia The Guardian in topul celor mai bune zece destinatii de relaxare din Europa. continuă pe Adevărul

Copilul diasporei, ElRumanol, moment emotionant la Romanii au talent: Una dintre cele mai bune radiografii pe care a reusit s-o faca cineva ultimilor ani

Rapperul roman Maxi Nica, in varsta de 32 de ani, pe numele de scenaEl Rumanol, a oferit unul dintre cele maiemotionante momente de la Romanii au talent, in editia de vineri seara.

O romanca de 12 ani, multi premiata la un concurs de talente de la Hollywood: ce aptitudini are FOTO

Raisa Andra Dinu, al carei nume de scena este Raisandra, in varsta de 12 ani, participa la World Championships of Performing Arts de la Hollywood, unul dintre cele mai renumite concursuri de talente din lume, unde a castigat deja mai multe premii.

Top 10 Cele mai Gustoase Retete cu Avocado

Avocado este unul dintre cele mai in voga ingrediente, nu doar pentru faptul ca este foarte sanatos, ci si datorita faptului ca poate fi folosit intr-o varietate larga de retete, de la sandviciuri si salate,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )