Libnet.ro
UNICEF

17:45

Top 10 Cele mai Gustoase Retete cu Avocado

B1 B1,
Top 10 Cele mai Gustoase Retete cu Avocado

Avocado este unul dintre cele mai in voga ingrediente, nu doar pentru faptul ca este foarte sanatos, ci si datorita faptului ca poate fi folosit intr-o varietate larga de retete, de la sandviciuri si salate,. continuă pe B1

Stirile ProTV: Top 5 cele mai puternice armate din lume in 2020. Cateva cifre halucinante

Campurile de lupta sunt in continua evolutie, iar tarile din intreaga lume pompeaza sute de miliarde de dolari in fiecare an in fortele armate, intr-o cursa pentru dezvoltarea celor mai avansate tehnologii si armamente.

Vacanta eco cu iarba. Cele mai cautate destinatii turistice in 2020

Turismul pentru iarba sau vinuri, calatorii cu trenul, vacante in hoteluri eco apar intr-un top al celor mai in voga destinatii cautate de turisti pentru vacantele lor din acest an.

inca o performanta impresionanta pentru Cori Gauff (15 ani). Halep continua stationarea in Top 10

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul mondial, intrand in a 318-a saptamana consecutiva intre cele mai bune 10 jucatoare de tenis ale lumii. Performera saptamanii este insa americanca Cori Gauff, cea care, la 15 ani, inregistreaza debutul in Top 50 mondial.

Netflix introduce pe platforma sa o functie care iti arata cele mai populare titluri

Dupa ce a experimentat cu functia de Top 10 in Marea Britanie si Mexic anul trecut, Netflix incepe sa o introduca la nivel global.

Dragobete 2020: Cele mai FRUMOASE mesaje, urari si felicitari pentru indragostiti!

Pe 24 februarie, ziua de Dragobete, este momentul perfect pentru a surprinde persoana iubita cu mesaje de iubire. Felicitari, mesaje, sms-uri pentru indragostiti. Sa iubesti.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru ei

Dragobete. De Dragobete este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de dragoste.

Cele mai mari regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte: o asistenta le-a ascultat ultimele dorinte

Viata este trecatoare si se poate incheia in orice moment. Asa a fost dintotdeauna. Cu toate acestea, regretele majore ies la iveala doar in cazul celor care stiu ca mai au putin de trait. Bronnie Ware a fost asistenta medicala in cea mai mare parte a vietii intr-o sectie cu bolnavi in stare paliativa. Asta .

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de dragoste pe care le poti trimite de Ziua indragostitilor la romani

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de dragoste.

Dragobete. Trimite-i persoanei iubite cele mai haioase mesaje de dragoste

Dragobete. De Dragobete este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de dragoste.

INTERVIU Cercetatoarea Mihaela Miroiu:Cele mai multe femei active cultural, civic si politic sunt mai degraba femei singure

Cercetatoarea Mihaela Miroiu, coautoare a volumului Nasterea cetateniei democratice. Femeile si puterea in Romania moderna, spune ca pentru femei, a avea putere inseamna sa le faci altora viata mai buna, desi platesc aceste crezuri, de cele mai multe ori, prin sacrificii in viata personala.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )