Libnet.ro
UNICEF

07:15

O tanara din America a venit in vizita in Romania, la bunica sa. Ce a descoperit dupa doar cateva zile VIDEO

Antena3 Antena3,
O tanara din America a venit in vizita in Romania, la bunica sa. Ce a descoperit dupa doar cateva zile VIDEO

O tanara din America a petrecut o luna la bunica sa din Giurgiu si a facut un filmulet despre vacanta ei la Mamaia, petrecuta in urma cu 10 ani, scrie Adevarul. Amintirea acelui timp este insa. continuă pe Antena3

Copa America 2019 se vede si in Romania! Ce televiziune transmite meciurile din America de Sud

Copa America va avea loc in perioada 14 iunie 7 iulie in Brazilia si va aduce la start cele mai bune echipe din America de Sud, plus Japonia, ca invitata special.

O tanara din Elvetia a fost ACUZATA de lovituri dupa ce i-a SPART NASUL agresorului sau! De ce a fost ACHITATA ulterior

O tanara din Elvetia, care a fost agresata de un afgan la targul sarbatorilor de iarna din Viena a fost absolvita de vina, chiar daca i-a dat un pumn barbatului care i-a spart nasul. Autoritatile au.

O tanara din Marea Britanie a murit in Romania, dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

O tanara din Marea Britanie si-a pierdut viata dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul, la un concurs de care a avut loc joi, 11 aprilie, in comuna Margau, din judetul Cluj.

Aceasta tanara din Buzau a murit in timp ce facea dus! Era mama a doi copii

Petrina, o tanara de 22 de ani, care locuia in judetul Buzau, a muritin timp ce facea dus. Femeia isi lasase cei doi copii -o fetita de trei ani si un baietel de un an - cu parintii.

Mesaj sfasietor al fostului sot al Petrinei, tanara din Buzau care a murit in timp ce le facea baie copiilor: O ramana totdeauna sotia mea iubita si frumoasa

Din spusele sotului, Petrina se simtea rau de aproape o saptamana. Erau dureri in piept, pe care fata incerca sa le trateze cu pastile pentru stomac: O ramana totdeauna sotia mea iubita si frumoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )